Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παντρεύτηκε η πρώην τραγουδίστρια της Βέροιας Έλενα Μπάση!

Παραμυθένιος γάμος στην Κατερίνη - Εντυπωσιακό νυφικό, 4ώροφη τούρτα και party μέχρι τα ξημερώματα

Νυφούλα ντύθηκε το Σάββατο η Έλενα Μπάση. H γνωστή και αγαπημένη τραγουδίστρια που εμφανίστηκε για δύο σεζόν ως το πρώτο γυναικείο όνομα στο «VOICE live» στη Βέροια, παραμένει ακόμα χαραγμένη στη μνήμη μας με τις εκρηκτικές εμφανίσεις της.


Δυναμική παρουσία επάνω στη σκηνή με γνήσια λαϊκή φωνή, εντυπωσιακή, αυθόρμηση και επικοινωνιακή με τον κόσμο, αγαπήθηκε όσο λίγες τραγουδίστριες που πέρασαν από την πόλη μας.

Η Έλενα άνοιξε τα φτερά της και τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αμερική.


Εκεί γνώρισε και τον μουσικό και μαέστρο Στάθη Αναστόπουλο και η συνεργασία τους τους έφερε πιο κοντά, ερωτεύθηκαν και αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.


Το ζευγάρι επέλεξε να κάνει τον γάμο του στην πατρίδα τους την Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κατερίνη και στην ενορία της Έλενας, τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής. Το μυστήριο τελέστηκε μεταξύ συγγενών, φίλων και πολλών καλεσμένων από Ελλάδα και Αμερική, που παραβρέθηκαν για να τιμήσουν την πιο όμορφη στιγμή του ζευγαριού.


Η Έλενα, υπέρλαμπρη όπως πάντα, για το μυστήριο επέλεξε ένα γοργονέ νυφικό με δαντέλα, διαφάνεια στο μπούστο, τα χέρια και τα πόδια και εκατοντάδες κεντημένα λαμπερά πετράδια, που αγκάλιαζε υπέροχα το καλλίγραμμο κορμί της, ενώ ο Στάθης επέλεξε ένα λευκό κοστούμι και παπούτσια, μαύρο πουκάμισο με γιακά μάο και μαύρο ποσέτ.

Δίπλα της σε αυτή την τόσο σημαντική ημέρα, είχε ως παράνυμφες δύο από τις συμπαίκτριές της στο παιχνίδι «The Baachelor» όπου συμμετείχε, την Σία Βοσκανίδου και την Νικολέττα Τσομπανίδου, με την πρώτη μάλιστα να πιάνει και την ανθοδέσμη.


Η δεξίωση που ακολούθησε την τελετή, πραγματοποιήθηκε στην Παραλία Κατερίνης σε ένα ονειρεμένο σκηνικό δίπλα σε πισίνα και με την διακόσμηση σε τόνους του λευκού, του ασημί και πινελιές χρυσού. Στα ίδια χρώματα και η εντυπωσιακή τετραώροφη τούρτα που έκοψε το ζευγάρι κατά την είσοδό του στο χώρο της δεξίωσης.


Κατά την διάρκεια του πρώτου χορού του ζευγαριού, η Έλενα πήρε το μικρόφωνο και τραγούδησε ένα ρομαντικό τραγούδι, το «Σ' αγαπώ» της Τζένης Βάνου, που αφιέρωσε στον σύζυγό της Στάθη.

Για το party του γάμου, που κράτησε μέχρι τα ξημερώματα, η νύφη έκανε μια πιο sexy εμφάνιση, με ένα υπέρλαμπρο φόρεμα με διαφάνειες, ασημένια πετράδια και πούπουλα! Και φυσικά το πρόγραμμα είχε και τραγούδια από την νύφη, με τους καλεσμένους να χορεύουν και να τραγουδούν μαζί της.


Το ζευγάρι απόλαυσε τον γάμο του, δεν σταμάτησαν να χορεύουν και να τραγουδούν, να δέχονται ευχές από φίλους και συγγενείς και να χαμογελούν, ενώ εκατοντάδες στιγμιότυπα από την αξέχαστη βραδιά αποτυπώθηκαν σε φωτογραφίες και βίντεο, με πολλά από αυτά να μοιράζονται οι καλεσμένοι μέσω stories στο instagram, τα οποία αναδημοσίευσε και η ίδια στον
λογαριασμό της στο instagram.



Ο
veriotis.gr εξασφάλισε και κάποιες αδημοσίευτες φωτογραφίες της αγαπημένης ερμηνεύτριας. Την ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε στο ζευγάρι, να ζήσουν μια γλυκιά και όμορφη ζωή μαζί, πάντα αγαπημένοι, πάντα ευτυχισμένοι και με τις ευχές τις εκκλησίας και των καλεσμένων τους να τους συντροφεύουν για την υπόλοιπη ζωή τους. 

Έλενα + Στάθη να ζήσετε!






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ