Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πανικός στο κέντρο της Κοζάνης: Νεαρός «ποδοπατάει» και σπάει τζάμι αυτοκινήτου

Έχει ξεφύγει η νεολαία μας

Ένα ασύλληπτο περιστατικό έλαβε χώρα τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 6 Ιουλίου, στις 3.30 π.μ. περίπου, στο κέντρο της Κοζάνης, όταν νεαρός με τη χρήση βίας έσπασε τζάμι αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του kozanilife.gr, για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, για το αν είχε προηγηθεί μεταξύ των νεαρών ομάδων φραστικός διαπληκτισμός ή κάποιου είδους συμπλοκή, ένας εκ των παρευρισκομένων, “ποδοπατάει” κυριολεκτικά ιχ αυτοκίνητο με κλωτσιές, με αποτέλεσμα να σπάσει το τζάμι του αυτοκινήτου που βρισκόταν στο σημείο .

Οι συμπλοκές μεταξύ νεαρών ομάδων , είναι ένα σύνηθες φαινόμενο το τελευταίο διάστημα στην πόλη της Κοζάνης, με την τάση να γίνονται ολοένα και πιο καθημερινό φαινόμενο, γεγονός που εμπνέει ιδιαίτερη ανησυχία.

Δείτε το βίντεο:

4 σχόλια:

  1. Έχει ξεφύγει η πόλη από τους φοιτητές , ανεξέλεγκτοι , ας φάει ένα πρόστιμο 5.000 ευρώ ή 8 μήνες φυλακή και να τον μαυρίσουν το ποινικό του μητρώο για μια ζωή , θα το ξανακάνει .....αλλά δυστυχώς στους γονείς πέφτει η ποινή ....έλεος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντι να δουλεψουν ασχολουνται με ομαδες. Να λοιπον οι οπαδοι ειναι τεμπεληδες. Κοψτε το επιδομα στους μακροχρονια ανεργους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ