Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παρέμβαση Εισαγγελέα για τον Βιολογικό της Βέροιας ζητάει ο Παλουκίδης

Τι ειπώθηκε στη συνέντευξη τύπου της παράταξης «Ισχυρός Δήμος»

Συνέντευξη τύπου με θέμα την λειτουργία του Βιολογικού Καθαρισμού της Βέροιας, παραχώρησε το μεσημέρι της Παρασκευής 5 Ιουλίου 2024 ο Κώστας Παλουκίδης, επικεφαλής της παράταξης «Ισχυρός Δήμος».


Στο πάνελ της συνέντευξης παραβρέθηκαν οι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι της παράταξης, ο Νίκος Ασλάνογλου, καθώς και ο Μηχανολόγος - Μηχανικός Δημήτρης Γάτσος, που η παράταξη «Ισχυρός Δήμος» θέλησε να τοποθετήσει ως εξωτερικό παρατηρητή - τεχνικό σύμβουλο πραγματογνώμονα, προκειμένου να παρακολουθήσει την λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού και να καταθέσει προτάσεις για την ορθή του λειτουργία, χωρίς οικονομική αμοιβή, όπως σημείωσε ο Κώστας Παλουκίδης.


Στην εισαγωγική του τοποθέτηση ο Κώστας Παλουκίδης χαρακτήρισε το θέμα του βιολογικού καθαρισμού ως ένα σοβαρό θέμα που αφορά την δημόσια υγεία, ενώ αναφέρθηκε επιγραμματικά στις ενέργειες που έκανε η παράταξη για το θέμα.


Τον λόγο πήρε στη συνέχεια ο κ. Γάτσος, αναφερόμενος στην επίσκεψή του στον βιολογικό καθαρισμό, προκειμένου να διαπιστώσει τον τρόπο λειτουργίας του, λέγοντας όμως ότι κράτησε μόνο μια ώρα, καθώς του ζητήθηκε να φύγει ως μη αρμόδιος και μη αιρετός.


Ο κ. Γάτσος αναφέρθηκε στις παρατηρήσεις που έκανε κατά την επίσκεψή του στον βιολογικό καθαρισμό, σημειώνοντας πως την ώρα που βρισκόταν εκεί, ο αερισμός ήταν σταματημένος και πως στην ουσία ο βιολογικός δεν λειτουργούσε, ενώ στην έξοδο του βιολογικού υπήρχε ένα έντονο καφέ χρώμα, κάτι που παραπέμπει όπως είπε σε μικροβιολογικό φορτίο.

Ο κ. Γάτσος τόνισε πως πρέπει να γίνεται τακτικός έλεγχος από υπηρεσίες στον τρόπο λειτουργίας του βιολογικού και αν είναι σωστή η λειτουργία του, να προβεί η ΔΕΥΑΒ σε τροποποιητική, καθώς όπως είπε, η επιχείρηση ισχυρίζεται πως πετυχαίνουν τον ίδιο σκοπό με διαφορετική λειτουργία.


Όπως ειπώθηκε από τον κ. Παλουκίδη, σκοπός της συνέντευξης τύπου ήταν να δραστηριοποιηθεί ο Εισαγγελέας και σε περίπτωση που κάτι τέτοιο δεν γίνει, θα κινηθεί η παράταξη προς αυτόν.


Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη τύπου:





















15 σχόλια:

  1. Αυτό έπρεπε να γίνει χρόνια πριν για να ξεκαθαρίσει η υπόθεση και να μάθει ο κόσμος ποιος λέει την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν αναδείχθηκε και χρόνια πρίν; Καφτεράνης, Γουλτίδης, Θεοδωρίδης, Παυλίδης και τέλος ήρθε ο οικολόγος και έφερε τις αποδείξεις σε εικόνες. Αλλά με αυτούς του τύπου Διαμάντη, περιμένεις να μάθει ο κόσμος την αλήθεια; Ποιες αλήθειες έμαθε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρέπει να παρέμβουν οι Υπηρεσίες της Βέροιας. Ο κ. Αντιπεριφεριάρχης κ. Καλαιτζίδης πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες ώστε να δοθεί ένα τέλος σ' αυτό το έγκλημα μόλυνσης το "66" από τον βιολογικό της Βέροιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο πρώτος πολίτης τι έκανε για να φανεί η αλήθεια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάτω από τον πλάτανο ζητάει την παρέμβαση του εισαγγελέα; Πήγε στο Δικαστικό Μέγαρο για να υποβάλλει μηνυτήρια αναφορά ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δηλαδή αυτοί θέλουν το καλό του πολίτη ή κάνουν πολιτική ? Πρέπει όλοι να βοηθάμε τον Δήμο και να μη κάνουμε αυστηρή πολιτική ! Το πρόβλημα είναι , ότι υπάρχουν σήμερα σύμβουλοι που ήταν στον σημερινό συνδυασμό του δημάρχου , είναι γνώστες , μόλις περιορίστηκαν πήγαν απέναντι .....έτσι δεν κάνουν σωστά την δουλειά , μόνο ενωμένοι . Δηλαδή κύριε Παλουκίδη ο Δήμαρχος θέλει το κακό του πολίτη ή εσείς θέλετε την καρέκλα του ? Τέλος εσείς παραβιάζατε τον ΒΚ πολλές φορές ....μεσάνυχτα χωρίς να σας στείλουν στον εισαγγελέα σε αυτόφωρο .....βοηθάτε τον Δήμο και κόψτε την ουρά σας (μαλλιά σας) για να πάρει αέρα το μυαλό . καλημέρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μάλλον εσύ φίλε δεν ζεις στην Βέροια. Ζεις στον κόσμο σου!!!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6 Ιουλίου 2024 στις 7:55 μ.μ.....Πολύ καλά τα λέω , σας ενοχλεί η αλήθεια , η αγνότητα , η ειλικρίνεια κλπ. , δηλαδή πιστεύεις αυτά που κάνουν οι "Θεόδωρος , ο Νίκος και άλλοι" , μπήκαν στο συνδυασμό του Παλουκίδη να τον στηρίξουν ή να θάψουν ένα συνδυασμό που επικρατεί στον Δήμο άνω των 35 ετών ? Δηλαδή δεν σε άρεσε ότι η Γεωργία στήριξε τον Κώστα για το καλό της πόλης ? Έτσι πάμε μπροστά μαζί και ενωμένοι ......καλημέρα !

      Διαγραφή
    3. Μια χαρα τα λες!!! Βέβαια!!!!! Να χαιρεσαι και τον Δημαρχος σου (γιατι δικός μας δεν είναι), να χαίρεσαι και την Μπατσαρά σου!!!! Να τους χαίρεσαι όλους!!!!! Τώρα που θα βγείς να περπατήσεις στην Βέροια κοίτα την καλά. Κάπου θα συναντήσεις έναν όμοιο σου!!!!! Έτσι για να λετε ο ένας τον άλλο ότι είμαστε σε παραδεισένιο τόπο!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
    4. Και εσύ ζήσε με απατεώνες .....ξύπνα ρε .... εγώ δεν έχω κανένα δικό μου , μόνο βλέπω και όταν περπατώ που λες με χαιρετούν όλοι , βλέπω τα χάλια σας μόνο ...... εσύ ρε τραχανά τι βλέπεις και τι πρεσβεύεις , είσαι το 10% !

      Διαγραφή
  7. Ξαναβγήκανε ή όχι; Τώρα μην τον είδατε τον Παναή. Τα μισθά πέφτουν; Θα ασχοληθούν με την πλέμπα που τους έβγαλε; Γεράσατε και μυαλό δεν βάλατε. Έτσι στρώσατε, εκεί θα κοιμηθείτε. Μούλτι χιριτίματι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. βρήκαν μια καραμέλα και την πιπιλάν συνέχεια, τους έχει αποχαζέψει ο οικολόγος, λείπει όμως ένα πουλάκι απ' το ¨πάνελ¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρέψου ακόμα και ο πρώτος πολίτης παραδέχθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά με τη λειτουργία του βιολογικού και εσύ μιλάς για καραμέλες.
      Πάρε την καραμέλα σου και άλλαξε πλευρό.

      Διαγραφή
    2. Λυπάμαι ειλικρινά για αυτήν σου την άποψη.Αλλα καλά να πάθουμε!!!!

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ