Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ορκωμοσία μόνιμων Νοσηλευτών στο Νοσοκομείο Βέροιας


Μια ακόμα σημαντική ενίσχυση σε νοσηλευτικό προσωπικό στο Νοσοκομείο Βέροιας, με την ορκωμοσία μόνιμων Νοσηλευτών, οι οποίοι θα συμβάλουν στην παροχή υψηλής ποιότητας φροντίδας στους ασθενείς.

Το πρωί της Τετάρτης 17 Ιουλίου 2024, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία 5+2 μόνιμων Νοσηλευτών Τ.Ε. στο γραφείο του Διοικητή του Νοσοκομείου Ημαθίας Ηλία Πλιόγκα.

Παράλληλα, μέσα στο καλοκαίρι, όπως ανακοίνωσε ο κ. Διοικητής, θα ενταχθούν στο Νοσοκομείο Βέροιας 3 μόνιμοι Ιατροί, ενισχύοντας περαιτέρω το ιατρικό προσωπικό της Μονάδας, εξασφαλίζοντας καλύτερη και ταχύτερη φροντίδα για όλους τους πολίτες της περιοχής μας.

6 σχόλια:

  1. Μια διόρθωση, ήταν ήδη εργαζόμενοι, ως επικουρικοί, οπότε καμία αλλαγή στη δύναμη... Μην παρερμηνεύουμε τις καταστάσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΕΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΤΙ ΗΡΘΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ

      Διαγραφή
  2. Γίνονται προσλήψεις και δεν το ξέρουμε ή είναι δικά μας παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εμείς επικουρικοί μέσα στον ψευτο ιό μας κάλεσαν θα μας κρατούσαν για μόνιμους αλλά δν εμβολιαστικαμε βλέπεις και πήραμε μπ.....ο 🤬🤬

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν πειράζει. Τουλάχιστον δεν υποκυψατε στον εκβιασμό.

      Διαγραφή
  4. Δουλευόμαστε και μεταξύ μας τώρα???
    Οι άνθρωποι δουλεύουν χρονια στο νοσοκομείο με συμβασεις και τώρα μονιμοποιηθηκαν..οπότε ήδη συμβάλουν στην ποιότητα φροντίδας.
    Καλά είναι οι πληροφορίες να διασταυρωνονται βεροιωτη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ