Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ορκίστηκε με άριστα στο Διδακτορικό του ο Αρχιμανδρίτης Δημήτριος Μπακλαγής


Τη Δευτέρα 22 Ιουλίου το πρωί στην Αίθουσα Τελετών του Α.Π.Θ. πραγματοποιήθηκε η τελετή καθομολόγησης και αναγόρευσης διδακτόρων, καθομολόγησης μεταπτυχιακών και ορκωμοσία νέων πτυχιούχων της Θεολογικής Σχολής του Α.Π.Θ.


Ανάμεσα στους νέους διδάκτορες συγκαταλέγεται και ο Γενικός Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητροπόλεως Βέροιας, Ναούσης και Καμπανίας Αρχιμανδρίτης Δημήτριος Μπακλαγής, ο οποίος μάλιστα έλαβε το διδακτορικό του τίτλο με βαθμό άριστα.


Στην τελετή παραβρέθηκε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βέροιας, Ναούσης και Καμπάνιας κ. Παντελεήμων, ο οποίος στο τέλος της τελετής συνεχάρη τον στενό συνεργάτη του για την μεγάλη αυτή επιτυχία. Επίσης παραβρέθηκαν και πολλοί πατέρες από την Ιερά Μητρόπολη Βέροιας και από την Ιερά Μονή Παναγίας Δοβρά.

Δείτε φωτογραφίες:



















6 σχόλια:

  1. Σοβαρός εργατικός και χαμηλών τόνων, τιμά το ράσο του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά, το ευαγγέλιο αναφέρει ότι απαγορεύεται ορκιζόμαστε και να γινόμαστε πιστευτοί λέγοντας ξεκάθαρα το ΝΑΙ, ΝΑΙ και το ΟΥ, ΟΥ. Και αυτός πως ορκίστηκε;
    Πριν λίγα χρόνια, κατέθεσα ως μάρτυρας και μου ζήτησε η ανακρίτρια να ορκιστώ στο ευαγγέλιο, αρνήθηκα λέγοντας τα πιο πάνω και έγινε απόλυτα σεβαστό και δεκτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το Ευαγγέλιο δεν αναφέρεται σε ορκωμοσίες πτυχιούχων. Αλλά σε περίπτωση που κάποιος π.χ. λέει στη γυναίκα του ΄΄σου ορκίζομαι ότι δεν σε απάτησα΄΄ ενώ την έχει ταράξει στο ...παραμύθι. Τέτοιον όρκο φυσικά δεν τον επιτρέπει ο Θεός.

      Διαγραφή
  3. Έγινες πιστευτός όχι διότι το λέει το Ευαγγέλιο αλλά διότι δεν είσαι υποχρεωμένος να ορκιστείς σε τίποτα βαση συντάγματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ π . ΔΗΜΗΤΡΙΕ ΑΞΙΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ π . ΔΗΜΗΤΡΙΕ ΑΞΙΟΣ . Αποστ. Αβραμοπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ