Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δροσερή εκδήλωση για παιδιά στο Σέλι διοργανώνει ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού


Ο Όμιλος Προστασίας Παιδιού Βέροιας σας προσκαλεί σε μια ξεχωριστή εκδήλωση με τίτλο «Δέντρο Πηγής Ζωής, Αιωνιότητας και Αναγέννησης».

Με αφορμή την ορεινή χλωρίδα του τόπου και τον πολυσήμαντο, διαχρονικό συμβολισμό του δέντρου στην ύπαρξη της ζωής και στην αναγέννηση της φύσης, τα παιδιά θα ζωγραφίσουν όμορφα δέντρα πάνω σε άσπρα μπλουζάκια, τα οποία θα διανεμηθούν από τον Όμιλο. Προσκεκλημένη θα είναι η ζωγράφος Βασιλική Σιδηροπούλου Καραμήτσου.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Ιουλίου, στις 7 το απόγευμα, στην Πλατεία Σελίου. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πολιτιστικό και Τουριστικό Όμιλο Σελίου και τον Πρόεδρο του χωριού Γιώργο Φαρσαρώτο για την υποστήριξη της πρωτοβουλίας μας, καθώς και την επιχείρηση «Ήχος & Φως Ζορμπάς» για την ευγενική δωρεά των συστημάτων ήχου και τους φούρνους Κόγια για την προσφορά θεματικών μπισκότων.

Σας περιμένουμε όλους στην δροσιά του βουνού για μια αξέχαστη εμπειρία!



1 σχόλιο:

  1. Καλά όλα αυτά έως και μέτρια. Να φυτέψουν λίγα δεντράκια και να λερώσουν λίγο τα χεράκια τους είναι καλύτερα νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ