Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι πιτσιρικάδες βγάζουν μάτια στο Euro - Οι γεροντάρες... σπίτια τους!

Γράφει ο «Κατάσκοπος»

Φτάνει πια! Δεν αντέχουμε άλλο να βλέπουμε τους ίδιους και τους ίδιους στα Euro. 

Όχι άλλο Ρονάλντο, Μόντριτς, Πέπε, Μίλερ, Ζιρού, Κρός και τόσοι άλλοι που έχουν φτάσει στα 35 και έχουμε βαρεθεί να τους βλέπουμε. Δεν λέω κάποτε ήταν παικταράδες όλοι τους, αλλά τώρα πια δεν βλέπονται. 

Θέλω νέα αίμα! Bλέμμα στο μέλλον. Παικταράδες του τύπου Τζαμάλ. Όλμο, Μουσιάλα, Μπαπέ (δεν κάνει καλό euro!), Μπέλιγχαμ, Φόντεν, Καμαβινγκά, Βιτίνια, Λεάο, Χάκπο. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω! 

Έβλεπα χθες τον Ρονάλντο και πραγματικά τον λυπήθηκα. Πως κατάντησες έτσι ρε Κριστιάνο; Αν έχεις λίγη τσίπα πάνω σου, σταμάτα την μπάλα χθές! Η Πορτογαλία έπαιζε με 10 παίκτες. Μια φορά, δεν ακούμπησε την μπάλα. Δεν βοηθούσε στην άμυνα και ένα σπρίντ που πήγε να κάνει σαν ταινία του Αγγελόπουλου ήταν, μια αιωνιότητα και μια ημέρα. Αλλά εκεί να μην βγει ούτε ένα λεπτό ο καραεγωίσταρος. Περπατούσε σ' όλο το ματς και δύο ευκαιρίες που πήγε να κάνει τις έστειλε στα περιστέρια. Παρωδία! 

Κακά τα ψέματα, σε τόσο υψηλό επίπεδο, πλέον παίκτες πάνω από 35 χρονών δεν μπορούν να σταθούν. Ειλικρινά, έχω πάθει πλάκα σ' αυτό το Euro με τον Τζαμάλ (16 χρονών είναι ρε!) και με τον Όλμο. Εντάξει τα παιδιά είναι διαστημικοί παίκτες και θα δούμε ωραία πραγματάκια στο μέλλον. Νομίζω πως η Ισπανία είναι η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης και το απόλυτο φαβορί για να κατακτήσει την κούπα. Δικαιότατα!

3 σχόλια:

  1. Εχεις ψυχαναγκαστική έμμονη με τον Ronaldo
    Να πας να μεταλαβης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατασκοπε της πλάκας βαρεθηκαμε να διαβάζουμε τις αρλουμπες σου ,άσε νεότερους να γράψουν μην κρατάς στήλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κατάσκοπε, το νέο αίμα που θέλεις να βλέπεις, το θέλουν όλοι και περισσότερο το χρειάζεται το ίδιο το ποδόσφαιρο. Ωστόσο εντός γηπέδου εδώ και χρόνια λαμβάνει χώρα η διαδοχή, επειδή ακριβώς υπάρχουν οι γεροντάρες που προσδίδουν πινελιά εμπειρίας στα πρωτοεμφανιζόμενα ταλεντάκια. Τώρα αν επιμένεις και θέλεις καλά και σώνει να βλέπεις μόνο νέους, μάλλον το Euro και το Παγκόσμιο Κύπελλο δεν απευθύνεται στα γούστα σου. Εκτιμάται ότι τα ποδοσφαιρικά σου ένστικτα είναι για τουρνουά Κ20.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ