Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η καρδιά της στη Βέροια, αλλά ο παράδεισος στην Πάτρα

Η Μαρία Λεκάκη, έχει μια ιδιαίτερη αδυναμία στα φυτά και στα λουλούδια, όπως έχουμε δει μέσα από τις αναρτήσεις της, στο

Instagram. Τα τελευταία χρόνια, η Βεροιώτισσα ηθοποιός έχει ένα εξοχικό σπίτι στην Κερνίτσα Αχαΐας, εκεί όπου αγαπά να περνά τις διακοπές της και τα όλα τα Σαββατοκύριακά της. 

Μπορεί ο νομός Ημαθίας να είναι τόπος καταγωγής της και να τον επισκέπτεται όταν το επιτρέπουν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της, αλλά ο παράδεισός της βρίσκεται στην Πελοπόννησο.

Ο πανέμορφος κήπος της που εντυπωσιάζει

Με θέα τα βουνά και τη θάλασσα, το πέτρινο σπίτι της ηθοποιού βρίσκεται κυριολεκτικά μέσα στη φύση. Η ίδια, μοιράζεται κατά καιρούς πολλές φωτογραφίες από το εσωτερικό του ενώ πρόσφατα, ανάρτησε στo Instagram της φωτογραφίες και από τον κήπο της. 

Μεγάλος, καταπράσινος και γεμάτος χαμομήλι, ο υπέροχος και ολάνθιστος κήπος της Μαρίας Λεκάκη μοιάζει βγαλμένος από σκηνή κινηματογραφικής ταινία. Η ηθοποιός μάλιστα φαίνεται πως αγαπά να περνά χρόνο εκεί ενώ εικάζουμε πως τη θέα του, δεν τη βαριέται στιγμή.

Δείτε φωτογραφίες:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ