Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νεκρή γυναίκα που κολυμπούσε σε παραλία της Χαλκιδικής

Μια 71χρονη έχασε τη ζωή της χθες το μεσημέρι ενώ κολυμπούσε στην παραλία του Αγίου Μάμα, στη Χαλκιδική. Η γυναίκα ανασύρθηκε από τη θάλασσα χωρίς τις αισθήσεις της και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Μουδανιών, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Η ανακοίνωση του Λιμενικού για το περιστατικό αναφέρει:

«Τις μεσημβρινές ώρες ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή των Νέων Μουδανιών, ότι μία 71χρονη ημεδαπή ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, από τη παραλία του Άγιου Μάμα Δήμου Νέας Προποντίδας Χαλκιδικής. 

Η 71χρονη, διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Νέων Μουδανιών του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, ενώ πρόκειται να παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ