Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νεκρή 64χρονη που είχε πάει για κολύμπι στην Πλάκα Λιτοχώρου

H Λιμενική Αρχή του Πλαταμώνα ενημερώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Iουλίου 2024, ότι μια 64χρονη γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της, από την παραλία Πλάκας του Λιτόχωρου, στην Πιερία.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες του 
ΑΠΕ-ΜΠΕ, στην άτυχη γυναίκα αρχικά παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Λιτόχωρου της Πιερίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Από το Δ’ Λιμενικό Τμήμα Πλαταμώνα του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης.

3 σχόλια:

  1. Τά παράσημα του Μπουρλά.... τά ασφαλή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Νέα επιστημονική θεώρηση: ΅όποιος εμβολιάσθηκε το 2020, ξεχνά το κολύμπι το 2024 στο Λιτόχωρο.'' Το έχεις κατοχυρώσει ή θα χαθεί η πατέντα και θα μας την κλέψουν;

      Διαγραφή
  2. Στην θαλασσα μπαινω το πολυ για 20 λεπτα στα ρηχα. Μετα δεν ξαναμπαινω. Οι ηλικιωμενοι αυτο το λαθος κανουν. Πηγαινουν σε βαθια νερα και γιαυτο κουραζονται μεχρι να βγουν. Επισης δεν βουταμε απευθιας στη θαλασσα οταν ειμαστε στεγνοι. Η αποτομη πτωση θερμοκρασιας σωματος δημιουργει προβλημα στην καρδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ