Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Νέα φωτιά τα ξημερώματα στο Άλσος


Δεύτερη φωτιά ξέσπασε τα ξημερώματα της Κυριακής 21 Ιουλίου στο Άλσος Παπάγου στη Βέροια, μια μέρα μετά την φωτιά που ξεκίνησε από το πάρκινγκ του Νοσοκομείου, λαχταρώντας ακόμα μια φορά τους κατοίκους της περιοχής.

Ευτυχώς και αυτή τη φορά, η άμεση επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Βέροιας ήταν αποτελεσματική και η φωτιά δεν επεκτάθηκε, αποφεύγοντας τα χειρότερα. Στο συμβάν έσπευσε και η Αστυνομία, ενώ άμεσα επενέβη και αυτή τη φορά ο δήμος Βέροιας με μηχανήματα.

Παρών ήταν και ο αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Παπαδόπουλος, ο οποίος και δημοσίευσε σχετικές φωτογραφίες.

Υπενθυμίζουμε ότι είναι σε ισχύ η απαγόρευση κυκλοφορίας στο Άλγος Παπάγου και Βικέλα, μέχρι και την Δευτέρα το πρωί (δείτε εδώ σχετικά).




17 σχόλια:

  1. Δεν πάτε καλά κάψτε τα δικά σας σπίτια, κλείστε επιτέλους το Αλσος Παπάγου,με τον φόβο ζούμε αυτές τις μέρες, βάλτε μπάρες και φύλακες, ξυπνήστε εκεί στον Δήμο Βέροιας, κάθε χρόνο τα ίδια θα γράφουμε και θα λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την απαγόρευση ούτε καν τη βλέπουν,από το πρωί σηκώνουν την κορδέλα και περνάνε,δεν τους καίγεται καρφί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι αυτοί μπαίνουν από την πύλη του νοσοκομείου που δεν γίνεται κανένας έλεγχος για το ποιος μπαίνει από τους φύλακες του νοσοκομείου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...καμερες στο παργκινγκ του νοσοκομειου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αλλάξτε την αρχιτεκτονική του άλσους...είναι παρωχημένη. Δε χρειάζονται τόσα δέντρα ειδικά τα πεύκα... Για την απαγόρευση γελάνε και τα κουκουνάρια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αιτία της φωτιάς πια είναι; Θα μας την πείτε; Μήπως είναι εμπρησμό, τελικά;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το Άλσος υποφέρει από τη διαχρονική αφέλεια και αδιαφορια των αρχών και του κοινού. Καθαρισμός του δάσους έχει να γίνει δύο χρόνια, τα σκουπίδια είναι μόνιμοι κάτοικοι και οι σύριγγες βελόνες κτλ συμπληρώνουν τον καμβά της εγκατάλειψης. Σε μια πόλη 50000 κατοίκων, κυριαρχίας τσιμέντου και έλλειψης φυσικών χώρων αναψυχής ο μοναδικός χώρος πρασίνου κοντά στην πόλη αναζητά πολιτική διέξοδο για να αναβιώσει ας κάνουμε κάτι επιτέλους. Όποιος ενδιαφέρεται πραγματικά ας επικοινωνήσει μαζί μου στο giou1981@yahoo.gr. Καλή συνέχεια και ας ελπίσουμε να αποφευχθούν τα χειρότερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην πρώτη πρόταση αντί γιά Άλσος βάλε Βέροια

      Διαγραφή
  8. Για φωτοβολταϊκά έξω από την Πόλη προβλέπεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η απαγόρευση δεν την αποτρέπει την πυρκαγιά...ΑΛΛΆ Η ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗ....αφήστε τον κόσμο να απολαύσει την βόλτα του και την φύση , και να κανουν καμια περιπολία εκει οι μπάτσοι ...να εχουν παρουσία και εκεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνώ απολύτως με τον 11,25 . Γιατί πρέπει να έχουμε τόσα πολλά πεύκα σε τόσο περιορισμένο χώρο δεν υπάρχουν άλλα δέντρα; Είμαστε άτυχοι γιατί ένα σκουλήκι που τα στέγνωνε δυστυχώς δεν επικράτησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ζωα που να βοσκουν ολο το χρονο με αυτο αντιμετωπιζεις τις φωτιες και την πεινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δεν είναι η αστυνομία υπεύθυνη για την φύλαξη του Άλσους ,γι'αυτό υπάρχει το δασαρχείο, η περιφέρεια και ο δήμος Βέροιας, πληρώνουμε τέλη να βάλουν φύλακες σε 24 ώρες, υπάρχουν και άνεργοι πριν την σύνταξη τους, καλά θα κάνουν να το σκεφτούν σοβαρά και να αφήσουν τα πανηγύρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΜΙΛΑΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΣΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΣΥΛΙΟ ΒΙΚΕΛΑ.ΕΔΩ ΚΙ ΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ ΑΝΑΡΧΙΑ!ΠΕΥΚΑ ΕΤΟΙΜΑ ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ,ΠΕΥΚΑ ΝΕΑΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΟΥΝ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΛΛΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ.ΤΟ ΧΟΡΤΟ ΠΑΝΥΨΗΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΣΑΠΙΣΜΕΝΟΙ ΚΟΡΜΟΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ.ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ.ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Να φυτέψετε οξιές που δεν καίγεται εύκολα σχεδόν σβήνει την φωτιά.

    Αλλά μήπως στο άλσος το πρόβλημα το δημιουργούν οι πυλώνες της ΔΕΗ με την υψηλή τάση/ σπινθήρες κτλ και από κάτω πεύκα Επικίνδυνη καύσιμη ύλη ;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Άμα πάρει φωτιά,όλο το πασακιοσκι και η Καλλιθέα θα γίνουν σαν το Μάτι στην Αθήνα.
    Στενοί δρόμοι,αδιέξοδα,οι κάτοικοι ξέρουν.
    Αλλα στην Ελλάδα,πρώτα γίνεται το κακό,και μετά κλαίμε.
    Τι δεν καταλαβαίνετε,
    Αν καεί το άλσος,η Καλλιθέα και το πάσα κιόσκι θα καούν και αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. θα ακυρωθουν και οι παραστασεις στο αλσος;; ποιος θα πληρωσει τα σπασμενα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ