Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Μπαλάφας αγόρασε αθλητικές εγκαταστάσεις στη Βέροια

«
Πήρα πτυχίο UEFA B' και θα ασχοληθώ με την προπονητική»
Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και της Βέροιας, Σωτήρης Μπαλάφας, φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο και μίλησε για την επιμονή του Ραζβάν Λουτσέσκου στον Μεϊτέ και τη μεγάλη ευκαιρία που έχει φέτος ο ΠΑΟΚ να μπει στους ομίλους του Champions League.

«Μακάρι να μείνει ο Μεϊτέ στον ΠΑΟΚ. Πρόκειται για έναν πολύ δυνατό ποδοσφαιριστή και η παραμονή του θα βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της» είπε αρχικά.

Για το που χρειάζεται ενίσχυση ο ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ έχει ένα καλό σύνολο που μπορεί να ανταπεξέλθει σε όλους τους θεσμούς, όμως θέλει κι έναν σέντερ φορ που θα στέλνει με ευκολία την μπάλα στα δίχτυα. Φέτος, ο μεγάλος στόχος του ΠΑΟΚ είναι η είσοδος στους ομίλους του Champions League. Από τη συνέντευξη που άκουσα του Λουτσέσκου, καταλαβαίνεις ότι ο Ρουμάνος έχει το μυαλό του εκεί και πως θα καταφέρει ο ΠΑΟΚ να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στα αστέρια».

Και κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αγόρασα ένα γήπεδο που θα διαθέτει χώρο για ποδόσφαιρο, τένις και πάντελ, αλλά η βάση μας θα είναι το ποδόσφαιρο. Η Βέροια είναι ποδοσφαιρομάνα και έχει βγάλει πολλά ταλέντα, αλλά τα τελευταία δέκα χρόνια έχει μείνει πίσω. Έχει να βγάλει παίκτη από τον Μαραγκό και τον Βεργώνη. Πήρα πτυχίο UEFA B΄ και σιγά σιγά κάνω τα βήματα προπονητικής, δεν θα ήθελα να πάω απευθείας σε μία τοπικού πρώτης κατηγορίας».

Παράλληλα, ο Μπαλάφας θυμήθηκε το γκολ του με την Καρπάτι Λιβ, όπου ο Δικέφαλος δεν είχε στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Κοντρέρας και τον τραυματία Τσιρίλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ