Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μοίρασε πόνο και καψούρα η Άντζελα Δημητρίου στην Πατρίδα!


Ολοκληρώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2024 στο γήπεδο της Πατρίδας, οι τετραήμερες εκδηλώσεις που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος «Ευστάθιος Χωραφάς», στο πλαίσιο της εορτής της Αγίας Παρασκευής.

Για το μεγάλο φινάλε, ο Σύλλογος φέτος επέλεξε μια από τις μεγαλύτερες φίρμες όλων των εποχών, την Άντζελα Δημητρίου, κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο ακόμα μια επιτυχημένη διοργάνωση.


Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα άνοιξαν τα χορευτικά τμήματα του Συλλόγου της Πατρίδας που κέρδισαν τον χειροκρότημα του κόσμου και ακολούθησε ποντιακό πρόγραμμα με τον Λευτέρη Παπαδόπουλο στο τραγούδι, τον Γιάννη Χωραφαΐδη στη λύρα και τον Γιώργο Ασβεστά στο νταούλι.


Σειρά είχαν δύο νέοι τραγουδιστές από το επιτελείο της Άντζελας Δημητρίου, που άνοιξαν το πρόγραμμα με μεγάλες λαϊκές και ποπ επιτυχίες γνωστών τραγουδιστών. Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, στην πίστα ανέβηκε η «Λαίδη», μοιράζοντας καψούρα με ένα ποτ πουρί από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της.


Ακολούθησαν όλα τα γνωστά της άσματα, με τον κόσμο να τραγουδάει μαζί της, να χορεύει ζεϊμπέκικα και με τα κινητά να έχουν καταγράψει όλη τη βραδιά χιλιάδες βίντεο. Η Λαίδη Άντζελα αφιέρωσε τραγούδια «ύμνους» για κάθε φάση, για χωρισμένους, απατημένους, καψουρεμένους, πονεμένους, κυρίες, τύπους στο περίμενε, τύπους χωρισμένους αλλά αξιοπρεπείς αλλά και πιο... εκδικητικούς. Και φυσικά οι αφιερώσεις όλων των παραπάνω έφευγαν όλη νύχτα προς κάθε κατεύθυνση!


Το γλεντι κράτησε μέχρι αργά, με την Λαίδη να λέει το ένα μετά το άλλο όλα τα επικά της άσματα, ενώ κράτησε και το «Ουρανέ» για να αφιερώσει στην μητέρα της που έφυγε από την ζωή.




*Θυμίζουμε ότι οι εκδηλώσεις του Συλλόγου, έχουν κάθε χρόνο και θρησκευτικό περιεχόμενο γι' αυτό στο πλαίσιο της εορτής της Αγίας Παρασκευής, τέθηκαν σε προσκύνηση τα Ιερά Λείψανα των Αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης, τα οποία θα παραμείνουν στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Πατρίδας έως και το βράδυ της Δευτέρας 29 Ιουλίου 2024.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:




































2 σχόλια:

  1. Μπραβο της. Ήταν πολύ καλή. Δεν το περίμενα. Είπε πολλά τραγούδια και ότι της ζήταγε ο κόσμος. Δεν έκανε αγγαρεία. Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια και μοναδική. Αξιοπρεπέστατη, Κυρία. Δεν έκανε αρπαχτή σαν μερικούς μερικούς. Τραγούδησε με την ψυχή της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ