Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μέτρησαν σάκχαρο και πίεση στη Νάουσα

Με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή πολλών δημοτών πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 21 Ιουλίου στην Πύλη του πάρκου της Νάουσας από το Σύλλογο Διαβητικών Νομού Ημαθίας «Γλυκιά Ισορροπία», μετρήσεις σακχάρου, με σκοπό την έγκαιρη διάγνωση του σακχαρώδη διαβήτη και την ενημέρωση του κοινού σχετικά με τον διαβήτη.

Για την πραγματοποίηση της δράσης, ένωσαν τις δυνάμεις τους ο Σύλλογος διαβητικών Νομού Ημαθίας «Γλυκιά Ισορροπία» και η Μονάδα Χρόνιας Αιμοκάθαρσης «Ευαγγελισμός».

Η δράση εντάσσεται στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Υπέρτασης και του Παγκόσμιου Προγράμματος ΜΜΜ (May Measurement Month), που πραγματοποιείται στην Ελλάδα υπό την αιγίδα της Ελληνικής Εταιρίας Υπέρτασης. Την εκδήλωση στήριξαν ο Σύλλογος Νεφροπαθών Νομού Ημαθίας και ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός Π.Τ. Νάουσας.

1 σχόλιο:

  1. Σας ευχαριστούμε πολύ για την ανάρτηση της πραγματοποίησης της δράσης!! Πάντα επιτυχίες σας ευχόμαστε υγεία και δημιουργικότητα!! Με εκτίμηση η πρόεδρος του συλλόγου διαβητικών Ν Ημαθίας Γλυκιάς Ισορροπίας Ιωάννου Μαγδαληνή

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ