Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με συγκίνηση το αντίο του Κοσμά στη «Βασίλισσα»

Μετά από 18χρονια πίστης και αφοσίωσης στη «Βασίλισσα του Βορρά», ο Κοσμάς Ρουζίντσης αποτελεί παρελθόν από τον ιστορικό σύλλογο της Βέροιας.

Το αγαπημένο παιδί των αποδυτηρίων, της κερκίδας, της ομάδας… ο δικός μας Κοσμάς που υπηρέτησε όσο λίγοι την ποδοσφαιρική ομάδα της Βέροιας, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον σύλλογο, χωρίς ωστόσο να “κλείνει την πόρτα” αφού δήλωσε ξεκάθαρα ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει.

Στο αποχαιρετιστήριό του αναφέρει:

“Μετά από 18 χρόνια παρουσίας μου στην αγαπημένη μου Βασίλισσα ήρθε η ώρα της αποχώρησης μου από την ομάδα. Ήμουν μικρό παιδί όταν μου δόθηκε η ευκαιρία το 2006 από τον Πρόεδρο τότε, κ. Γιώργο Αρβανιτίδη να γίνω μέλος αυτής της ομάδας ως βοηθός του φροντιστή Σάκη Βούλγαρη και της υπεύθυνης καθαριότητας Κατερίνας Ραπτοπούλου. Από την πρώτη στιγμή αισθάνθηκα ότι βρίσκομαι στο ‘σπίτι’ μου με τους ποδοσφαιριστές και την δίοικηση να είναι η οικογένειά μου!

Όλοι μαζί ζήσαμε χαρές και λύπες, νίκες και ήττες, ανόδους και υποβιβασμούς μα πάνω απ’ όλα απίστευτες στιγμές που θα μείνουν χαραγμένες για πάντα στη μνήμη μου! Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον κύριο Γιώργο Αρβανιτίδη, τον Σάκη Βούλγαρη, την Κατερίνα Ραπτοπούλου, αλλά και όλους ποδοσφαιριστές και το staff που συνεργαστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια.

Με βοήθησαν με τον τρόπο τους, άλλοι περισσότερο, άλλοι λιγότερο, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να τους αναφέρω όλους ονομαστικά γιατί είναι πάρα πολλοί! Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες τις διοικήσεις της ομάδας και να ευχηθώ στην τωρινή διοίκηση της ομάδας καλή δύναμη στο έργο της ανόδου της Βασίλισσας στις επαγγελματικές κατηγορίες! Δεν είναι αντίο, αλλά εις το επανιδείν Βασίλισσά μου!”.

2 σχόλια:

  1. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ζωή του!
    Από τους λίγους, πιστούς και αφοσιωμένους στην ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοσμά αντίο μέχρι τις νέες ανόδους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ