Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Mε πολλή δόση Βέροιας το stand up comedy του Χριστοφορίδη - Το προξενιό της μαμάς και τα κοινωνικά μηνύματα

Απολαυστικός και με αίσθηση του χιούμορ κέρδισε το θερμό χειροκρότημα των θεατών - Δείτε ολόκληρη την παράσταση

Ο Δημήτρης Χριστοφορίδης, γνωστός stand-up κωμικός, παρουσίασε το καινούργιο του πρόγραμμα "Χαμένη Γενιά" και καταχειροκροτήθηκε από τους θεατές που είχαν κατακλύσει την αίθουσα. Ο Βεροιώτης καλλιτέχνης, με το καυστικό του χιούμορ, έστειλε σαφή κοινωνικά και πολιτικά μηνύματα, προκαλώντας το κοινό να σκεφτεί βαθύτερα τα θέματα που θίγει.

Στην παράστασή του, αναφέρθηκε στις διαφορές μεταξύ Αθήνας και επαρχίας, με έντονο σχολιασμό για τις διαφορές στον τρόπο ζωής, στις συνήθειες και στις προσδοκίες των ανθρώπων. Εξέφρασε πώς νιώθει όταν επιστρέφει στη γενέτειρά του, την Ημαθία και τη ζεστασιά που αισθάνεται από την τοπική κοινωνία. Παράλληλα, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα προξενιά που του κάνει η μητέρα του, προσπαθώντας να τον παντρέψει και να τον βάλει στον σωστό δρόμο της οικογένειας.

Με εξαιρετική δεξιοτεχνία και χιούμορ, ο Χριστοφορίδης περιέγραψε τις απελπισμένες προσπάθειες της μητέρας του να βρει την κατάλληλη νύφη, φέρνοντας γέλιο και ταυτόχρονα μια δόση πραγματικότητας στους θεατές. Η παρουσία του επί σκηνής, όπως και σε κάθε στάση της περιοδείας του, απέδειξε ότι η stand-up κωμωδία μπορεί να είναι ένα μέσο έκφρασης που συνδυάζει το χιούμορ με τη βαθύτερη σκέψη και την κοινωνική κριτική.

Δείτε ολόκληρη την παράσταση στο επίσημο κανάλι του καλλιτέχνη στο YouTube:

2 σχόλια:

  1. δηλαδη stand up comedy θεωρειται οτι καμενο αστειο σχολιο η αστεια συζητηση ειχαμε με τους φιλους μου οταν ειχα μικρος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από πανελιστας τρίτης κατηγορίας τώρα κωμικός? Σιγά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ