Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με παραδοσιακούς χορούς ξεκίνησε το Φεστιβάλ της Καλλιθέας

Με μεγάλη επιτυχία ξεκίνησε το 45ο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών στην Καλλιθέα. Εκατοντάδες πολίτες της Βέροιας, αλλά και από άλλες περιοχές, βρέθηκαν στο θεατράκι της Μάρκου Μπότσαρη για να παρακολούθησαν χορούς από Πόντο, Μικρά Ασία και Κρήτη. Ένα μαγικό ταξίδι στην πολιτισμική μας κληρονομιά που συγκίνησε όλο τον κόσμο!


Πρωταγωνιστές της βραδιάς ήταν ο Σύλλογος Μικρασιατών Λέρου «Η καθ’ ημάς Ανατολή», ο Σύλλογος Μικρασιατών Ημαθίας, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Βαρβάρας, ο Σύλλογος Κρητικών Ημαθίας και ο Μορφωτικός Σύλλογος της Νέας Νικομήδειας «Ο Αριστοτέλης». Την μουσική επιμέλεια είχαν ο Γιώργος Ασβεστάς (ούτι), ο Νίκος Κωστογλίδης (τραγούδι), ο Βασίλης Τσανασίδης (λύρα) και ο Νίκος Μουρατίδης (νταούλι).



Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Βουλευτής Βασίλης Κοτίδης, οι Αντιδήμαρχοι Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, Λάζαρος Ασλανίδης, Θανάσης Δέλλας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Μιχαηλίδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ Στέργιος Διαμάντης, ο δημοτικός σύμβουλος Μιχάλης Χασιώτης κ.α., ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Μορφωτικού Αθλητικού Συλλόγου ΜΑΣ Καλλιθέας, Κώστας Τοπαλίδης. 




Το φεστιβάλ συνεχίζεται απόψε Παρασκευή, 26 Ιουλίου με τη συμμετοχή πολλών πολιτιστικών συλλόγων.

Δείτε τα video:



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ