Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με μεγάλη συμμετοχή το ορεινό τρέξιμο στο Αρκοχώρι

Στους πρόποδες του Βερμίου, μέσα σε ένα κατάφυτο δάσος από οξυές, δρυς, καστανιές, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Ιουλίου 2024, το 4o ορεινό τρέξιμο «Άρκτος Trail» με αφετηρία και τερματισμό το παραδοσιακό χωριό Αρκοχώρι Νάουσας στα 580 μέτρα υψόμετρο. 

Την διοργάνωση της εκδήλωσης είχε ο Πολιτιστικός & Αθλητικός Όμιλος «ΑΡΚΤΟΣ» με έδρα το Αρκοχώρι. Σκοπός της διοργάνωσης ήταν οι συμμετέχοντες τα τερματίσουν υγιείς, να απολαύσουν τον αγώνα και να χαρούν την ημέρα και την εκδρομή τους στο Αρκοχώρι, καθώς αποτελεί αθλητική γιορτή για τον τόπο.

Η ενέργεια και ο ενθουσιασμός όλων των δρομέων μας έκαναν αυτή την εκδήλωση αξέχαστη. Ιδιαίτερες ευχαριστίες δόθηκαν στους εθελοντές, οι οποίοι αφιέρωσαν τον χρόνο και την προσπάθειά τους για να εξασφαλίσουν ότι όλα θα κυλούσαν ομαλά. Χωρίς την αφοσίωσή τους, αυτό το όμορφο αθλητικό γεγονός δεν θα ήταν εφικτό. Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Νάουσας Νίκος Κουτσογιάννης, ο οποίος έδωσε αναμνηστικές πλακέτες στους νικητές και στις νικήτριες.

Δείτε φωτογραφίες:


















5 σχόλια:

  1. Μπράβο στα παιδιά για την οργάνωση και στους αθλητές για τη συμμετοχή!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανέμορφο μέρος, ίσως το ωραιότερο χωριό στην Ημαθία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πήγαμε πρόσφατα και πραγματικά απολαύσαμε τη δροσιά και το φαγητό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επαγγελματική οργάνωση και πολλά χαμόγελα από τους διοργανωτές συγχαρητήρια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η νεολαία στα καλύτερα της!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ