Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μαγικές στιγμές για Έλενα και Φένια στη Ρώμη

Καλοκαιρινή εξόρμηση στη μαγευτική Ρώμα για την Έλενα και τη Φένια Τσικιτίδου. Οι δύο πανέμορφες χορεύτριες από τη Νάουσα απολαμβάνουν

τις καλοκαιρινές τους διακοπές στην «Αιώνια Πόλη», με δροσιστικά κοκτέιλ στα διασημότερα μνημεία της Ρώμης και φυσικά κορυφαίες επιλογές της ιταλικής γαστρονομίας.

Ο ενθουσιασμός των δυο τους δεν κρύβεται, τόσο για τις όμορφες στιγμές που περνούν, όσο και για τις εξελίξεις που θα φέρει αυτό το ταξίδι.

«Πανέμορφη Ρώμη... μας μάγεψες για μία ακόμη φορά με την ιστορία σου, τα αριστουργήματα γλυπτικής σε κάθε πλατεία σου και, φυσικά, με το πεντανόστιμο φαγητό σου!

Ο λόγος που βρεθήκαμε στην Ιταλία κάνει το ταξίδι αυτό ακόμα πιο μαγικό και συναρπαστικό για εμάς! Θα σας τα αποκαλύψουμε όλα σε ένα επόμενο post!

Να θυμάστε... τα όνειρα δε σταματούν ποτέ! Αρκεί βέβαια και να δουλεύεις για αυτά...!», γράφουν χαρακτηριστικά στο Instagram, με τους χιλιάδες ακόλουθους να τις αποθεώνουν.

Δείτε φωτογραφίες:











3 σχόλια:

  1. Φτάνει πια με τις θείες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπραβο τα κορίτσια. Είναι κούκλες. Όχι σαν την Μπελλα που έχει παραμορφωθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε η Μπέλλα είναι θεά, όχι σαν κι αυτά τα σαμιαμίδια.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ