Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Λύγισε η «Λαίδη» μπροστά στους Βεροιώτες - Τι συνέβη;

Έλιωσαν και τα τσιμέντα, όταν δακρυσμένη κοίταξε τον ουρανό και είπε από το μικρόφωνο: «Μας ακούει από εκεί ψηλά!»

Ήταν λίγο μετά τις 1:30 το βράδυ, όταν η Άντζελα Δημητρίου βγήκε για να παρουσιάσει το δεύτερο πρόγραμμά της στο πανηγύρι της Πατρίδας. Η λαϊκή τραγουδίστρια, αφού πρώτα ερμήνευσε τις μεγάλες επιτυχίες της, στην συνέχεια είπε τραγούδια άλλων καλλιτεχνών. 


Η στιγμή όμως που σημάδεψε τη βραδιά και έκανε όλο τον κόσμο να ανατριχιάσει ήταν στην αφιέρωσή της προς τον αείμνηστο Βασίλη Καρρά. Η «Λαίδη» ξεκίνησε να τραγουδάει το άσμα «Άστη να λέει», με τον κόσμο να σηκώνεται όρθιος και να χειροκροτάει θερμά. Τότε η Άντζελα Δημητρίου, εμφανώς συγκινημένη και με δάκρυα στα μάτια είπε στο πλήθος: «Μας ακούει από εκεί ψηλά - Σ' αγαπάμε Βασίλη!».


Η Άντζελα Δημητρίου και ο Βασίλης Καρράς είχαν πολύ στενή σχέση μεταξύ τους. Τις δεκαετίες του 1980 και του 1990 είχαν αμέτρητες συνεργασίες μεταξύ τους και θεωρούνταν το κορυφαία καλλιτεχνικό δίδυμο στα μπουζούκια της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Για να κλείσεις ένα τραπέζι στο μαγαζί όπου εμφανιζόντουσαν έπρεπε να κάνεις κράτηση δύο μήνες πριν!

Όσον αφορά για την τελευταία συνάντησή τους η Λαίδη είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της: «Με τον Βασίλη μιλούσαμε συνέχεια. Λίγο πριν πεθάνε, του είπα ότι θα ανέβω Θεσσαλονίκη να τον δω. Όταν πήγα και μπήκα μέσα, με πήρε αγκαλιά και κλαίγαμε μαζί. Δεν πίστευα ότι θα φύγει. Εγώ θα λέω πάντα ότι ο Βασίλης είναι εδώ, δεν θα φύγει ποτέ. Θα σε αγαπάω για πάντα».

Η τελευταία εμφάνιση του Καρρά στη Βέροια - Τον αποθέωσαν 4.000 άτομα στην Πατρίδα

Ήταν 26 Ιουλίου του 2017, όταν ο Βασίλης Καρράς εμφανίστηκε για τελευταία φορά στην πόλη της Βέροιας. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης συμμετείχε στις εξαήμερες εκδηλώσεις που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πατρίδας «Ευστάθιος Χωραφάς», στα πλαίσια εορτασμού της Αγίας Παρασκευής.

Χιλιάδες κόσμου απ΄όλες τις γωνιές της Ημαθίας, αλλά και από γειτονικούς νομούς, όπως Πιερία, Πέλλα, Κοζάνη και Θεσσαλονίκη, κατέκλυσαν το γήπεδο της Πατρίδας για να τον ακούσουν από κοντά. 

Το χωριό μετατράπηκε σ' ένα απέραντο κέντρο διασκέδασης, με πάνω από 4.000 άτομα να αποθεώνουν τον άρχοντα της καψούρας και του το δείχνουν με φωνές, selfies και θερμό χειροκρότημα. 

Ο κορυφαίος λαϊκός τραγουδιστής για περίπου δύο ώρες ερμήνευσε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του που αγαπήθηκαν στα 40 χρόνια της πορείας του στη μουσική. Αυτή ήταν η τελευταία φορά που ο Άρχοντας της Καψούρας εμφανίστηκε μπροστά στο κοινό της Βέροιας.



4 σχόλια:

  1. Πω πω δάκρυα τώρα με αυτό που διάβασα. Έγιναν τέτοια πράγματα στην συναυλία της λαίδης; Και ο Καρράς εμφανίστηκε στον ουρανό και ξαφνικά άρχισε να βρέχει γαρύφαλλα; Πω πω τρέχουν τα δάκρυα ποτάμι. Χωριάτες με τα όλα σας είστε και μην το κουνήσετε ρούπι από τα χωριά σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντε ο Βεροιωτης λεει τις π@παριες του συχνα, εσας που κάθεστε και σχολιάζεται απο κατω σαν τις κατινες, δλδ εσυ τωρα δεν μπηκες να διαβασεις ολο το αρθρο, μπηκες μονο να σχολιασεις? Αφου το διάβασες και δεν σ'αρεσε, βγες και διαβασε κατι πιο πολιτισμικό ρε πρωτευουσιανε αφου ημαστε χωριατες εδω....

      Διαγραφή
    2. Εσύ από πού είσαι, βλάκα

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ