Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καλοκαιρινή προσφορά από το «KRD Garage - Κουτσουκίδης Γεώργιος» - Service Air Condition + Απολύμανση καμπίνας μόνο 50€!


Κλείστε ραντεβού στα τηλέφωνα 2331300 779 - 6978592532
Το Συνεργείο Αυτοκινήτων «KRD Garage - Κουτσουκίδης Γεώργιος», στην οδό Αλκυόνης 1 στη Βέροια, βρίσκεται κοντά σε κάθε οδηγό, επαγγελματία και μη, εξασφαλίζοντας τη σωστή συντήρηση του οχήματός του.

Διαθέτουμε ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις τεχνικής εξυπηρέτησης για όλες τις μάρκες αυτοκινήτων. Η επισκευή και η συντήρηση του αυτοκινήτου σας, γίνεται με βάση τις προδιαγραφές του κατασκευαστή του οχήματος, με ποιοτικά πιστοποιημένα ανταλλακτικά και από εξειδικευμένους τεχνίτες.

Στόχος μας η απόλυτη ικανοποίηση των πελατών μας, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με γνώμονα την διαφάνεια σε κοστολόγηση ανταλλακτικών και εργασιών.

Παροχές μαγαζιού:

• Σέρβις
• Καθαρισμός μπεκ βενζίνης
• Επισκευές κινητήρων (με εγγύηση)
• Διαγνωστικός έλεγχος
• Αναρτήσεις
• Φρένα

*Στο κατάστημα θα βρείτε μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών και λιπαντικών

👉 Μοναδική καλοκαιρινή προσφορά από το «KRD Garage - Κουτσουκίδης Γεώργιος»

Απολύμανση καμπίνας + Service Air Condition μόνο 50€!

Η απολύμανση καμπίνας αυτοκινήτου είναι πολύ σημαντική για τους επιβάτες, ειδικότερα για την υγεία των οδηγών που περνάνε αρκετές ώρες της ημέρας στο αυτοκίνητό τους. Με την απολύμανση καμπίνας δεν εξασφαλίζετε μόνο υγιεινό εσωτερικό αυτοκινήτου, αλλά και την μυρωδιά του καινούριου στο αυτοκίνητό σας για πάντα!

Στο «KRD Garage - Κουτσουκίδης Γεώργιος» εφαρμόζεται απολύμανση του εσωτερικού του αυτοκινήτου με ψυχρή εκνέφωση. 




Καμπίνα αυτοκινήτου και μικρόβια

Η υγρασία που παραμένει στους αεραγωγούς του κλιματιστικού δημιουργεί μικροοργανισμούς και βακτήρια που με την πάροδο του χρόνου αναπτύσσονται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και προκαλούν δυσάρεστες μυρωδιές και ανθυγιεινό περιβάλλον. 

Τα μικρόβια από τις σκόνες και τα χώματα, επικάθονται στα υφάσματα, στις μοκέτες και την ταπετσαρία, αφήνοντας βλαβερούς μικροογανισμούς και βακτήρια, που έχουν την δυνατότητα να πολλαπλασιάζονται σε οποιεσδήποτε συνθήκες, προκαλώντας μολύνσεις σε όποιον έρθει σε επαφή μαζί τους.

Τα οφέλη της απολύμανσης

Το σύστημα απολύμανσης κλιματισμού με ψυχρή εκνέφωση, καταστρέφει την οσμή που προκαλούν τα βακτηρίδια και τους αλλεργιογόνους παράγοντες. Εξαφανίζει οσμές από τσιγάρο, μούχλα, λάδια, καύσιμα, από κατοικίδια ζώα κ.τ.λ. αλλά και τους μύκητες που έχουν δημιουργηθεί. 

Η απολύμανση της καμπίνας του αυτοκινήτου συνιστάται, ειδικά σε επιβάτες με χρόνιες αλλεργίες και οικογένειες με παιδιά. Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται στο «KRD Garage - Κουτσουκίδης Γεώργιος» εγγυάται την απόλυτη ασφάλεια στην απευθείας επαφή του εσωτερικού του αυτοκινήτου με βρέφη, παιδιά και άτομα με χρόνιες αλλεργίες. 

Δείτε εδώ βίντεο με την διαδικασία απολύμανσης καμπίνας

Συντήρηση Air Condition αυτοκινήτου

Με τη σωστή συντήρηση του κλιματιστικού του αυτοκινήτου, έχεις καλύτερη απόδοση, απομακρύνονται βλαβεροί μύκητες και βακτήρια από την ατμόσφαιρα του αυτοκινήτου, ενώ θα έχει και οικονομία στην κατανάλωση.




Η διαδικασία συντήρησης του air condition του αυτοκινήτου στο «KRD Garage - Κουτσουκίδης Γεώργιος», περιλαμβάνει:

• Ανανέωση, συμπλήρωση, αντικατάσταση φρέον και απολύμανση
• Καθαρισμός κυκλώματος
• Πλήρωση
• Απολύμανση αεραγωγών καμπίνας
• Έλεγχος για διαρροή σε κομπρέσορες (συμπιεστές), ψυγεία A/C, σωλήνες (lp-hp)

Στο συνεργείο αυτοκινήτων «KRD Garage - Κουτσουκίδης Γεώργιος» θα βρείτε την μοναδική καλοκαιρινή προσφορά για απολύμανση καμπίνας + service air condition μόνο 50€!

«KRD Garage - Κουτσουκίδης Γεώργιος»
Perfomance Tuning
Αλκυόνης 1, Βέροια
Τηλ. 2331 300 779 - 6978 592 532





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ