Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κοσμοσυρροή στην διήμερη Γιορτή Κερασιού στο Ροδοχώρι

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διήμερη Γιορτή Κερασιού στο Ροδοχώρι, που διεξήχθη στις 12-13 Ιουλίου. Ήταν μια εξαιρετικά πετυχημένη εκδήλωση, την οποία παρακολούθησε πλήθος κόσμου από την ευρύτερη περιοχή, αλλά και από όμορους νομούς, όπως η Θεσσαλονίκη, η Πέλλα και το Κιλκίς.

Η γιορτή αποτέλεσε έναν πολιτισμικό και αγροτικό εναγκαλισμό, προσφέροντας μοναδικές εμπειρίες στους παρευρισκόμενους. Οι ήχοι από κεμεντζέδες, ασκούς, τύμπανα και πλήκτρα δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα γεμάτη ζωντάνια και ενέργεια. Οι εκπληκτικοί Μωμόγεροι του Ροδοχωρίου παρουσίασαν ένα εντυπωσιακό θέαμα, ενισχύοντας το παραδοσιακό χρώμα της γιορτής.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν λαχταριστά κεράσια και να δοκιμάσουν το παραδοσιακό ποντιακό φαγητό, το χαβίτς! Επιπλέον, οι ολόφρεσκοι λουκουμάδες αποτέλεσαν μια γλυκιά απόλαυση που δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

Η γιορτή κράτησε το κέφι και την ενέργεια των παρευρισκομένων μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, με τους επισκέπτες να χορεύουν και να διασκεδάζουν ασταμάτητα. Η επιτυχία της εκδήλωσης επιβεβαίωσε τη σημασία της ως πολιτιστικό γεγονός της περιοχής, προσφέροντας αξέχαστες στιγμές σε όλους όσοι συμμετείχαν.

Ευχόμαστε η Γιορτή Κερασιού στο Ροδοχώρι να συνεχίσει να αποτελεί έναν πυλώνα πολιτισμού και παράδοσης, προσφέροντας κάθε χρόνο μοναδικές εμπειρίες και γεύσεις στους επισκέπτες της. Και του χρόνου, με την ίδια επιτυχία και περισσότερο κέφι!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ