Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Κόπηκε στα δύο» το κέντρο της Βέροιας - Εκνευρισμός στους οδηγούς

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται εργασίες για το φυσικό αέριο στο κέντρο της Βέροιας. Το πρωί της Παρασκευής 19 Ιουλίου, τα αρμόδια συνεργεία βρισκόντουσαν επί της οδού Μητροπόλεως και έσκαβαν τον δρόμο για σχεδόν δύο μέτρα. 


Η ροή των οχημάτων είχε διακοπή από την στροφή της Πλατείας Ωρολογίου, μέχρι περίπου στο ύψος της Μητρόπολης. Η σκόνη δημιουργούσε πολλά προβλήματα, ενώ δοκιμάζονταν τα νεύρα των οδηγών, καθώς έπρεπε να βρούνε διέξοδο από στενούς δρόμους.


Μεγάλα προβλήματα αντιμετώπισαν και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, καθώς δεν ήταν εφικτό ο κόσμος να καθίσει στα εξωτερικά τραπεζοκαθίσματα, αφού η ατμόσφαιρα ήταν αποπνικτική. Το θετικό της υπόθεσης είναι πως οι εργασίες ολοκληρώνονται με ταχείς ρυθμούς και η ταλαιπωρία δεν θα κρατήσει για πολύ...







13 σχόλια:

  1. Ουτε ενας τροχονομος πουθενα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ότι του φανεί του Λολοστεφσνη. Προγραμματισμός μηδέν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το πρόβλημα δεν είναι τα έργα. Αυτά κάποια στιγμή πρέπει να γίνουν. Το θέμα είναι ότι στο τέλος κάθε ημέρας εργασιών δεν περνά μια υδροφόρα για να πλύνει τους δρόμους που έγιναν οι εργασίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΟΛΟ.....《ΓΝΗΣΙΟ ΤΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΗΣ》ΠΟΛΥ ΚΟΥΡΑΣΗ.....ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ -ΚΡΥΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΟΧΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΕΝΖΙΝΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΟΙΔΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να μην φανε ψωμι στο σπιτι το μεσημερι τα παιδια;;; χαχαχαχα

      Διαγραφή
  5. εν τω μεταξύ οι καυστήρες φυσικού αερίου δεν επιδοτούνται από το εξοικονομώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κύριε Δήμαρχε, βγάλτε τις υδροφόρες, θα μας πνίξει η σκόνη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στο τέλος της εργασίας πρέπει ο κάθε εργολάβος να σκουπίζει και να βρέχει/ πλένει το δρόμο, είναι δικιά τούς υποχρεώσεις. Πρέπει να τους το υπενθύμιση ο Δήμαρχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μια βδομάδα έλειψα και η πόλη από μπ...έγινε τριμπ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν υπήρχε τρόπος να πάω στην Μιαούλη που είναι το σπίτι μου. Ντροπή και μόνο Ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χσχσα...κατασταση τραγικη!στο σπιτι μου στην καλλιθεα περασε ενας χρονος και οι δρομοι δεν πλυθηκαν ποτε!!!πετρες και ασπρη σκονη παντου!ο δημαρχος μου ειχε πει οτι δεν εχουμε νερο!!στο κεντρο ομως θα πλυθουν,μην ανησυχειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σας κληροδότησε ο πρώην Δήμος Αποστόλου Παύλου από την περίοδο 2003 2006 ένα σύγχρονο μηχάνημα ,βυτίο πλύσης οδοστρώματος χωρητικότητας 16 κμ.νερκυ γιατί δεν το χρεισιμοποιειται προς οφελεια και των κατοίκων και του έργου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ