Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Κόπηκε στα δύο» η Δυτική Βέροια - Κλειστή και στα δύο ρεύματα η Μάρκου Μπότσαρη

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε το πρωί της Πέμπτης 11 Ιουλίου, όσους οδηγούς ήθελαν να διαχίσουν την οδό Μάρκου Μπότσαρη. Και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας ήταν κλειστά, λόγω εργασιών. 

Τα αυτοκίνητα που ήθελαν να ανέβουν από την Πλατεία Ωρολογίου προς Τσερμένι, Πασακιόσκι, Καλλιθέα, Ακρόπολη και Παπάγου έπρεπε υποχρεωτικά να κατευθυνθούν από την οδό Μαυρομιχάλη μέσω Παπάκια.


Από την άλλη πλευρά, όσοι οδηγοί ήθελαν να κατέβουν από τις συγκεκριμένες περιοχές προς το κέντρο της Βέροιας, χρειαζόταν να πάνε από τις οδούς Ανδρούσου και Κανάρη.

6 σχόλια:

  1. Μεγάλη επιτυχία οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στην Πλούταρχου. Τα φρεάτια 15εκ μέσα, να σπάσεις ζάντες, λαστιχο ,τη ζημία στο αυτοκίνητο δεν την αποφεύγεις σε αυτό το δρόμο. Μπράβο στους εργάτες και σε όλο το τσούρμο που επιβλέπει το έργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχα άστα να πάνε η πόλη λακούβα χαχα

      Διαγραφή
    2. Λακκουβέροια : Όλη την άσφαλτο την πήγαν στο Σέλι...

      Διαγραφή
  2. Ρε τοξικά ανθρωπάρια βουλώστε το επιτέλους. Αντί να συγχαρείτε τους εργάτες που πήγαν να κάνουν εργασίες μέσα σε αυτή τη ζέστη για να είναι πιο άνετος ο κώλος σας, κάθεστε και γκρινιάζετε για όλα. Ντροπή σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σύντροφε δεν φταίνε οι εργάτες τα αφεντικά τους οι πολιτικοί φταίνε και οι διευθυντάδες εκεί στα νερά που όλες οι δουλειές τους είναι του ποδαριού, κοινώς πασαλείμματα.
      Συνηθισμένοι βλέπετε από τα λύματα.

      Διαγραφή
  3. δυο δουλεύουν έξι χαζευουν(επιβλεπου).να δω πόσο άνετος θα είσαι αν τινάξεις το αυτοκίνητο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ