Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ποντιακός «σεισμός» στην πίστα του Κομνηνίου με τον Στάθη Νικολαΐδη


Ολοκληρώθηκε με πολύ χορό το διήμερο καλοκαιρινό γλέντι της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας


Με την συμμετοχή πολύ κόσμου, που γέμισε ασφυκτικά τον χώρο της εκδήλωσης αλλά και την πίστα στη συνέχεια, ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου 6 Ιουλίου 2024 το διήμερο ποντιακό καλοκαιρινό γλέντι που διοργανώνει κάθε χρόνο η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας στο Κομνήνιο.


Χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας Μπάμπης Καπουρτίδης και ο αντιδήμαρχος Τουρισμού Λάζαρος Ασλανίδης, ενώ την εκδήλωση συντόνιζε η χοροδιδάσκαλος της ΕΛΒ Ραφαηλία Βοργιαζίδου. Στη βραδιά παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Βασίλης Κοτίδης, ο αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Μιχάλης Σουμελίδης, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Καταστημάτων Εστίασης Κώστας Σαμανίδης και η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας Αθηνά Πλιάτσικα - Τσιπουρίδου.


Την βραδιά άνοιξε ο φιλοξενούμενος σύλλογος Ποντίων από την Δάφνη Σκύδρας και τη σκυτάλη πήρε σύσσωμο το χορευτικό της Ευξείνου Λέσχης που παρουσίασε ένα μουσικοθεατρικό δρώμενο και στη συνέχεια το τμήμα παραστάσεων που ξεσήκωσε όπως πάντα τον κόσμο.

Δείτε το βίντεο με την εξαιρετική εμφάνισης της Λέσχης:



Σειρά είχε μετά ο μεγάλος πόντιος τραγουδιστής Στάθης Νικολαΐδης που όπως συνηθίζει, κατέβηκε στην πίστα και τραγουδούσε μέσα από τον κόσμο που δεν άφησε τετραγωνικό ελεύθερο, χόρευε και τραγουδούσε μαζί του μέχρι αργά το βράδυ.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:





















































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ