Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Αιγίου ο Καραμίχος - Τετ-α-τετ με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Αιγίου «Θόδωρος Αγγελόπουλος» (AISFF), έριξε την αυλαία της φετινής εντυπωσιακής 3η διοργάνωσης, η οποία πραγματοποιήθηκε στον κήπο του Πολύκεντρου Συνεδριακού Κέντρου στο Αίγιο.

Η τελετή λήξης περιλάμβανε την βράβευση των διακριθέντων ταινιών από τις κριτικές επιτροπές αλλά και τα βραβεία κοινού. Τιμώμενα πρόσωπα της τελετής, ήταν ο βραβευμένος με όσκαρ σκηνοθέτης Alexander Payne η καταξιωμένη ηθοποιός Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και η σκηνοθέτρια Εύα Νάθενα.

Το παρών στο κινηματογραφικό φεστιβάλ του Αίγιου έδωσε και ο Γιώργος Καραμίχος. Ο Βεροιώτης ηθοποιός και σκηνοθέτης παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον όλες τις ταινίες, ενώ είχε και συνάντηση κορυφής με την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη. Οι δύο καλλιτέχνες τα είπαν σε αρκετά φιλικό επίπεδο και αντάλλαξαν απόψεις για το μέλλον του Ελληνικού κινηματογράφου.

Μετά το τέλος της απονομής των βραβείων θα ακολουθήσει προβολή της πολυβραβευμένης ταινίας «Φόνισσα» με τις Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και Εύα Νάθενα, να απαντούν στα ερωτήματα του κοινού.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ