Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«TIE»: Το Αγγλικό πτυχίο, αναγνωρισμένο από τον ΑΣΕΠ


Το ΤΙΕ (TEST OF INTERACTIVE ENGLISH) αποτελεί μια από τις πιο σύγχρονες και φιλικές εξετάσεις πιστοποίησης των Αγγλικών σε 4 βασικές γλωσσικές δεξιότητες:
  • Speaking
  • Listening
  • Reading
  • Writing
Το ΤIΕ διατίθεται σε δύο διαβαθμισμένες εξετάσεις. Υπάρχει σε πρώτο στάδιο, η εξέταση των επιπέδων A1-B1 και ακολούθως οι εξετάσεις των επιπέδων B2-C2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το αγγλικό πτυχίο ΤΙΕ δεν αναγνωρίζεται αποκλειστικά και μόνο διεθνώς από το OFQUAL και το UCAS αλλά ταυτόχρονα στην Ελλάδα αναγνωρίζεται επίσημα από τον ΑΣΕΠ, καθώς απονέμεται από το Gatehouse Awards, έναν από τους κορυφαίους φορείς απονομής πιστοποιητικών στην Βρετανία.

Το ΤΙΕ διαφέρει από τα υπόλοιπα αγγλικά πτυχία, καθώς δίνει μεγάλη ευκολία στους υποψηφίους προσφέροντας:
  • Γενικές Εξετάσεις (δια ζώσης) κάθε μήνα
  • Γενικές Εξετάσεις εξ αποστάσεως (online) κάθε 15 ημέρες
  • Εξετάσεις On Demand (δια ζώσης) για συνεργαζόμενα εκπαιδευτήρια
Στον φορέα ΤΙΕ οι υποψήφιοι δεν λαμβάνουν αρνητική βαθμολογία αλλά κατατάσσονται στο επίπεδο της γλωσσομάθειας αντίστοιχο της επίδοσης τους σύμφωνα με Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Γλωσσών. Με αυτόν τον τρόπο, οι υποψήφιοι καταφέρνουν να αποκτήσουν πιστοποιητικό ανάλογο του επιπέδου που κατάφεραν να αναδείξουν στις εξετάσεις.

Δωρεάν Επανεξέταση & Δεύτερη Ευκαιρία
  • Οι υποψήφιοι, οι οποίοι δεν θα καταφέρουν να πετύχουν το επίπεδο που επιθυμούν σε 1 από τα 2 μέρη της εξέτασης (προφορικό ή γραπτό) έχουν το δικαίωμα για 6 μήνες ΔΩΡΕΑΝ επανεξέταση.
  • Οι υποψήφιοι, οι οποίοι δεν καταφέρουν να πετύχουν το επίπεδο που επιθυμούν αυτήν την φορά σε κανένα από τα 2 μέρη της εξέτασης (προφορικό ή γραπτό) και κατά συνέπεια δεν δικαιούνται δωρεάν επανεξέταση, έχουν το δικαίωμα, ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ εντός 2 μηνών.
Τι χρειάζεστε για να συμμετάσχετε στις εξ’ αποστάσεως εξετάσεις;

1. Ένα δωμάτιο με ησυχία
2. Ένα Η/Υ ή laptop με κάμερα
3. Ηχεία & μικρόφωνο ή ακουστικά με μικρόφωνο
4. Σύνδεση στο internet

Λάβετε συμμετοχή στα μαθήματα που είναι ειδικά διαμορφωμένα στις ανάγκες σας, υλοποιούνται εξ’ αποστάσεως με διάρκεια προετοιμασίας 6-7 εβδομάδων και έναρξη το Σεπτέμβριο. Εξασφάλισε τη θέση σου κάνοντας κλικ εδώ 👉 kekgnosi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ