Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καθαρές λύσεις για νικηφόρα πορεία

Άρθρο της Ολυμπίας Αποστόλου στην εφημερίδα «Μακεδονία»

«Εκλογή προέδρου από τη βάση του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, ξανά. Μια διαδικασία που μπορεί να προκλήθηκε βεβιασμένα, αποφασίστηκε όμως θεσμικά και προχωράμε προς αυτή συντεταγμένα. Μια καθαρή λύση για να ξαναμπούμε σε νικηφόρα πορεία.

Στα 2,5 χρόνια που προηγήθηκαν πετύχαμε πολλά. Εκλέξαμε νομαρχιακές μετά από χρόνια διορισμών, τα πιο συμπεριληπτικά κεντρικά όργανα, ανοίξαμε γραφεία παντού και ακόμα σπουδαιότερα, ανοίξαμε τα ψηφοδέλτιά μας. Η πολυπόθητη επιστροφή του ονόματος «ΠΑΣΟΚ» και του Πράσινου Ήλιου δεν ήταν απλή υπόθεση, αλλά απαιτούσε συγκεκριμένες προϋποθέσεις που ο Νίκος Ανδρουλάκης πέτυχε με το «καλημέρα» της ανάληψης των καθηκόντων του. Ταυτόχρονα, ανεβάζαμε σταθερά τα ποσοστά μας.

Ήμουν από τα στελέχη που, εντός των οργάνων, ζητούσα το κόμμα να απεγκλωβιστεί από τον εκλογικό κύκλο. Η κυβερνητική προοπτική δεν θα κατακτηθεί βολονταριστικά, ούτε κρύβοντας τις παθογένειες κάτω από το χαλάκι. Οι εσωτερικές τομές και τα εξωτερικά ανοίγματα έχουν τα επιθυμητά αποτελέσματα μόνο αν γίνουν με άτεγκτα αξιακούς όρους. Ο εκλογικός ορίζοντας είναι πολύ στενός για να αλλάξεις πειστικά τον ίδιο τον εαυτό σου.

Από τον Οκτώβρη λοιπόν, με την ηγεσία μας αναβαπτισμένη στη λαϊκή εντολή και χωρίς άλλες κάλπες στον ορίζοντα, θα ολοκληρώσουμε την προσπάθεια. Αρκεί να δεσμευτούμε όλοι ότι θα προχωρήσουμε μαζί για να πετύχουμε ακόμα περισσότερα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ