Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καραμίχος και Τάιλερ είδαν την παράσταση «Πλούτος» στην Επίδαυρο

Λέτε να τον δούμε και στην πολιτική;
Ο Γιώργος Καραμίχος και ο σύζυγος του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης Τάιλερ ΜακΜπέθ παρακολούθησαν μαζί την παράσταση «Πλούτος» στην αρχαία Επίδαυρο, απολαμβάνοντας την ατμόσφαιρα και την καλλιτεχνική έκφραση. Εκεί παρευρέθηκε και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, γεγονός που προκάλεσε εντύπωση και σχόλια ανάμεσα στους παρευρισκόμενους.

Ο Βεροιώτης ηθοποιός, γνωστός για την πολυετή καριέρα του στο θέατρο και τον κινηματογράφο, έχει καταφέρει να κερδίσει την αγάπη του κοινού με το ταλέντο και την αυθεντικότητά του.

Το ερώτημα αν ο Γιώργος Καραμίχος, θα ασχοληθεί κάποια στιγμή με την πολιτική ή όχι; Με δεδομένο ότι η πολιτική και η τέχνη συχνά διασταυρώνονται, δεν θα ήταν απίθανο να δούμε έναν ηθοποιό να εισέρχεται στον πολιτικό στίβο, ιδιαίτερα σε μια περίοδο όπου οι καλλιτέχνες έχουν έντονη κοινωνική και πολιτική παρουσία. 

Ωστόσο, προς το παρόν, ο Καραμίχος παραμένει αφοσιωμένος στην τέχνη του, συνεχίζοντας να συμβάλλει στον πολιτιστικό πλούτο της χώρας. Οι επόμενες κινήσεις του θα δείξουν αν υπάρχει ενδιαφέρον για μια τέτοια στροφή στην καριέρα του.

10 σχόλια:

  1. Ωραία είδηση , άσε μας ρε Γιώργο από τους Γεωργιανούς , κάθεσαι με τον σύζυγο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης .....θέλεις να των χωρίσεις ....εσύ είσαι βλάχος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ σε γλυκοκοιτάζει Γιώργο.Φυλαξου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν αντέχουν τα ομοφοβικα σκουπιδακια και σήμερα βγάζουν φλύκταινες στα σχόλια εναντίον των ΛΟΑΤΚΙ ατόμων και των ομόφυλων ζευγαριών. Δεν την βγάζεις την κακώς εννοούμενη επαρχία πάνω από τον Βεροιώτη με τίποτα τελικά....και οι νέοι θα συνεχίσουν να φεύγουν ταχέως από τον νόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν φύγουν απ΄το νόμο θα πάνε στον υπόνομο....

      Διαγραφή
  4. Σε ρωτησα .Τον ταιλερ τον λετε ο συζυγος.Τον κασελακη πως να τον λεμε.Ο συζυγος,η η συζυγος.Ενημερωση ζηταω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο άντρας του Τάιλερ είναι αριστερός μέχρι το κακαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είμαστε άξιοι της μοίρας μας!να ασχολούμαστε με ανθρωπάκια και BARBIE TAYLER! και κατίνες!ενώ ο κόσμος υποφέρει! όπως και οι πραγματικές οικογένειες...Βεροιώτη δημοσιευσέ το!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φυσικά και θα πήγαιναν στον ΄΄Πλούτο΄΄. Την επομένη θα πάνε στον ΄΄Οιδίποδα΄΄ που βγάζουν τα μάτια τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ