Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κάντε μια εναέρια βόλτα πάνω από το «μπαλκόνι» της Βέροιας

Κοιτώντας κανείς από τη Βέροια με προοπτική τον κάμπο της Ημαθίας θα αντικρίσει ένα υπερθέαμα εναλλαγής χρωμάτων και αισθήσεων, ειδικά την εποχή που ανθίζουν οι ροδακινιές! 

Το «μεγάλο μπαλκόνι» της Βέροιας είναι από τα πιο δημοφιλή σημεία της πόλης, με θέα το ατελείωτο πράσινο του κάμπου και το γαλάζιο του ουρανού!

Απολαύστε το μοναδικό βίντεο του PhotoWorld:

1 σχόλιο:

  1. Το πάρκο της Ελιάς είναι όμορφο με τη θέα του. Ιδιαίτερα για κάποιον που πρωτοεπισκέπτεται τη Βέροια. Κατάλληλη απόδραση για τις πολύ μικρές ή πολύ μεγάλες ηλικίες. Παρ'αύτα ευτυχώς το βίντεο κρύβει μέρη του πάρκου που μοιάζουν σκουπιδότοπος. Όμως η σχετικά κοντινή,πραγματική, γραφική ομορφιά της Βέροιας βρίσκεται στη Μπαρμπούτα και στο φράγμα του Αλιάκμονα. Δύο πανέμορφα μέρη που είναι φανερά επιτηδευμένα παρατημένα. Από τη μία γιατί δεν επιθυμείται διάθεση οικονομικού κεφαλαίου για τη συντήρηση, αξιοποίησή τους και και από την άλλη γιατί με αυτόν τον τρόπο ο κόσμος παραμένει μέσα στην αγορά..καταστήματα και καφετέριες. Κι αυτά πάλι για όσους αγαπούν τη φύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ