Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Καλές και κακές κριτικές για τον Χατζηγιάννη στη Βέροια

Οι απόψεις διίστανται...
Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης εμφανίστηκε πριν από δύο μέρες στη Βέροια, προκαλώντας ανάμεικτες αντιδράσεις στο κοινό. Η συναυλία του, που πραγματοποιήθηκε στο Θέατρο Άλσος, δίχασε τους θεατές. 

Ορισμένοι θαυμαστές του απόλαυσαν τις γνωστές του επιτυχίες και την ενέργεια που έφερε στη σκηνή, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό τους με χειροκροτήματα και επευφημίες. Ωστόσο, υπήρχαν και αυτοί που θεώρησαν την εμφάνισή του κατώτερη των προσδοκιών τους (δεν άρεσε το πρόγραμμα και η φωνή του!), με αποτέλεσμα να το εκφράσουν στα πηγαδάκια του Άλσος. 

Οι διαφωνίες συνεχίστηκαν και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους υποστηρικτές και τους επικριτές να εκφράζουν έντονα τις απόψεις τους. Παρά τις αντιφατικές κριτικές, ο Χατζηγιάννης κατάφερε να γίνει το επίκεντρο της προσοχής και να δημιουργήσει συζητήσεις γύρω από το όνομά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ