Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Kαλαϊτζίδης για φωτιά στο Άλσος: «Η άμεση και συντονισμένη παρέμβαση, απέτρεψε την επέκταση της πυρκαγιάς»

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε γύρω στις 3 τα ξημερώματα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας, έπειτα από τηλεφώνημα που δέχθηκε για φωτιά στο Άλσος Παπάγου. Η πυρκαγιά ξέσπασε σε οικοπεδική έκταση του Νοσοκομείου, στην πλευρά του πάρκινγκ, και άρχισε να επεκτείνεται προς τα πάνω, όπου ευτυχώς δεν υπάρχουν σπίτια.


Ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο οποίος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο σημείο, με δήλωσή του ευχαρίστησε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που έδωσαν μάχη για την κατάσβεση, ώστε να μην απειληθεί το Άλσος και κινδυνέψουν οι περιουσίες των πολιτών. Αναλυτικά η τοποθέτησή του:


«Η φωτιά που σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Άλσος Παπάγου, τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο, χάρη στην έγκαιρη επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και την συντονισμένη προσπάθεια των αρμόδιων φορέων και υπηρεσιών.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Διοικητή της Διοίκησης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Νομού Ημαθίας κ. Κουβακά και τους πυροσβέστες που έλαβαν μέρος στην επιχείρηση, τον Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας κ Καλογερόπουλο και την ΕΛ.ΑΣ, τις Τεχνικές Υπηρεσίες και το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε Ημαθίας καθώς και σε όλους, όσοι συνέβαλαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς.


Η άμεση και συντονισμένη τους παρέμβαση, απέτρεψε την επέκταση της πυρκαγιάς στο πευκόφυτο Άλσος, την εκκένωση του Νοσοκομείου Βέροιας που βρίσκεται πολύ κοντά και να μην κινδυνέψουν ανθρώπινες ζωές ή περιουσίες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους.»

8 σχόλια:

  1. Ο Δήμος Βέροιας;
    Αετό πετούσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άλλοι πετάνε αετό! Ο Δήμος Βέροιας ήταν εκεί,το μηχάνημα jcb που βλέπετε στην εικόνα είναι του Δήμου Βέροιας, όπως και η υπηρεσία δασών του δήμου και η πολιτική προστασία του δήμου.

      Διαγραφή
  2. Τι προκάλεσε χαράματα φωτιά ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ "τσιγαριλίκι" πέφτει στα πεύκα μέχρι το πρωί ....όσες φορές κατέβηκα από το νοσοκομείο αργά το βράδυ έβλεπα περίεργους τύπους .

      Διαγραφή
  3. Ο κύριος αντιπεριφερειάρχης μίλησε για την διοίκηση του νοσοκομειου, πραγματικά ο Δήμος Βεροιας που ήταν και γιατί έπρεπε να επέμβει κατά την άποψη του το νοσοκομείο και όχι η δημοτική αρχή;
    Μήπως το άλσος ανήκει στο ΓΝ Βεροιας και όχι στο δήμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι λυπηρό αυτός ο κύριος να προσπαθεί να εκμεταλλευθεί μια πυρκαγιά για να κατηγορήσει το Διοικητή του Νοσοκομείου. Τουλάχιστον οι πολίτες βλέπουν το έργο που έχει γίνει στο Νοσοκομείο Βέροιας.

      Διαγραφή
  4. Οι ανεγκεφαλοι που γυρνάνε για την πλάκα τους ξημερώματα και οι γονείς που δεν νοιάζονται για τα παιδιά τους,με τέρμα μουσική και γκάζια.Σε όλη την πόλη γυρνάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμείς πάντως και οικόπεδα καθαρίσαμε από την άλλη μεριά του άλσους, και τα δηλώσαμε και κάναμε και την μελέτη που μας ζητήθηκε .Και όλα αυτά γιατί το Άλσος είναι δηλωμένο δάσος. Α να μην ξεχάσω να πω πως σε περίπτωση που γίνει κάτι την πατήσαμε γιατί είμαστε σε αδιέξοδο και ενώ ο δήμος είπε πως θα κάνει σκάλες στο τέλος του αδιεξόδου εδώ και 17 χρόνια δεν έγινε τίποτα. Έχουμε και κάτι βλάκες που παρκάρουν στον δρόμο ακόμη και δεν περνά μεγάλο οχημα. Επίσης για την φωτιά από τις ειδήσεις το μάθαμε σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ