Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διόδια Μαλγάρων: Και η ταλαιπωρία συνεχίζεται...

Ταλαιπωρία οδηγών στα διόδια Μαλγάρων έχει φτάσει σε πρωτοφανή επίπεδα, καθώς οι ουρές χιλιομέτρων λόγω εργασιών έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο. 

Παρά το γεγονός ότι η διέλευση από Βέροια προς Θεσσαλονίκη είναι ελεύθερη, το απίστευτο μποτιλιάρισμα δοκιμάζει τα νεύρα και την υπομονή των οδηγών. Οι εργασίες συντήρησης και αναβάθμισης στην περιοχή των διοδίων προκαλούν σημαντικές καθυστερήσεις, επιβαρύνοντας την καθημερινή μετακίνηση χιλιάδων ανθρώπων. Ειδικά τα Σαββατοκύριακα η κατάσταση γίνεται ανυπόφορη. 

Οι οδηγοί αναγκάζονται να παραμείνουν στα οχήματά τους για πάνω από μισή ώρα, με αποτέλεσμα να χάνεται πολύτιμος χρόνος και να αυξάνεται η κούραση και το άγχος. Οι αρμόδιες αρχές θα πρέπει να επιταχύνουν τις εργασίες και να βρουν προσωρινές λύσεις για να ελαχιστοποιηθεί η ταλαιπωρία, ενώ οι οδηγοί αναμένουν με ανυπομονησία την ολοκλήρωση των έργων για να αποκατασταθεί η ομαλή ροή της κυκλοφορίας.

6 σχόλια:

  1. Ε καλύτερα να χαν αφήσει τη γέφυρα του αξιού στο έλεος του θεού..να πεθαίναν και μερικοί...Χρειαζόμαστε έργα....έργα χωρίς ταλαιπωρία δεν γίνονται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε τσακαλι δεν κοβεις εναν αυτοκινητοδρομο σε αποσταση 40 (θεσσαλονικη-κατερινη)χιλιομετρων 7 φορες ,ταυτοχρονα καλοκαιρι με τα μισα βαλκανια να ερχοντε.

      Οταν δημαρχοι περιφερειαρχες,αντιπεριφερειαρχες πετανε αετο τοσα χρονια δεν πιεζουν κανεναν, και αφηνουν να μαζευοντε τα εργα ολα μαζι ,ειναι αχρηστοι και αυτοι και οσοι σαν εσενα τους δικαιολογουν.

      Διαγραφή
    2. τι λες ρε μεγάλε...αχρηστος είσαι εσύ ...το έργο έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό όχι τώρα με τα μισά βαλκάνια εδώ που λες.και τα έργα ανάλογα με το πόσο σοβαρό είναι το πρόβλημα παίρνουν προτεραιότητα..μάλλον κάτι παραπάνω ξέρω από σένα νούμερο..μάθε να ακούς αιώνιε γκρινιάρη έλληνα.για να ξες τα έργα προς ΚΑΤΕΡΊΝΗ γίνονται από άλλα φορέα(Ιδιώτη,αυτόν που έχει και τη διαχείριση αυτού του κομματιού της Εθνικής Οδού..Η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ ΑΕ κάνει την αποκατάσταση της γέφυρας ΑΞΙΟΥ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΥΠΕΡΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ).........

      Διαγραφή
  2. Τζίτζι σε αγαπάμε, καλά μας κάνεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελλάδα είναι μόνο η Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επαθα πλακα στην Βαρκελωνη. Δουλευανε Κυριακη και στις γιορτες και μαλιστα μεχρι αργα το βραδυ για να τελειωσουν πιο γρηγορα τα εργα. Ιδου η λυση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ