Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ήρθε στη Βέροια ο Καραμίχος - Βόλτες και selfies στον Αλιάκμονα

Στην πόλη της Βέροιας βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Γιώργος Καραμίχος. Ο ταλαντούχος ηθοποιός επισκέφθηκε τη γενέτειρά του, τη Βέροια, για να δει από κοντά συγγενείς και φίλους. Η πρώτη του εξόρμηση ήταν στον ποταμό Αλιάκμονα, όπου απόλαυσε την ομορφιά της φύσης και δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram.


Η επιστροφή στη Βέροια ήταν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να ξεκουραστεί μετά από έναν δύσκολο χειμώνα γεμάτο επαγγελματικές υποχρεώσεις σε τηλεόραση και θέατρο. 

Μέσα από αυτήν την επίσκεψη, έχει την ευκαιρία να φορτίσει τις μπαταρίες του, απολαμβάνοντας τον χρόνο με τους αγαπημένους του ανθρώπους και την ηρεμία του τόπου. Η παραμονή του στη Βέροια δεν ήταν μόνο μια επιστροφή στις ρίζες του, αλλά και μια ευκαιρία να ανανεώσει τη δύναμη και την ενέργειά του για τις επόμενες επαγγελματικές προκλήσεις που έχει μπροστά του.


2 σχόλια:

  1. Πολύ σοβαρή είδηση,συγκινηθηκαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάνεις δεν αγιασε στον τόπο του... τελικά
    Να είναι καλά ο άνθρωπος και να έρχεται στον τόπο καταγωγής του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ