Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα στην Ημαθία


Στην κατηγορία υψηλού κινδύνου πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 3) βρίσκεται σήμερα Τρίτη 30 Ιουλίου 2024 η Ημαθία, σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας.

Οι αρχές καλούν τους κατοίκους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφύγουν οποιαδήποτε δραστηριότητα που μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά. Συστήνεται να μην ανάβονται φωτιές στην ύπαιθρο, να μην πετιούνται αποτσίγαρα και να μην χρησιμοποιούνται μηχανήματα που παράγουν σπινθήρες.

Επιπλέον, οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε κατάσταση ετοιμότητας για άμεση επέμβαση σε περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς. Η προληπτική δράση και η συνεργασία των πολιτών είναι κρίσιμης σημασίας για την προστασία της περιοχής.

Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.



2 σχόλια:

  1. Τα άλση τα κλείσατε,η θα πάρουν φωτιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΔΕΝ ΞΑΨΟΥΝΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ