Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η νεολαία λατρεύει τα πανηγύρια!

Η νεολαία συμμετέχει ενεργά στις πολιτιστικές εκδηλώσεις όπως αποδείχθηκε στην καλοκαιρινή βραδιά στα Ασώματα. Εκεί, η Τοπική Κοινότητα διοργάνωσε μια μουσική εκδήλωση γεμάτη χορό και τραγούδι. Δεκάδες νέοι και νέες από τη Βέροια, αλλά και από άλλες περιοχές της Ημαθίας, χόρευαν και συμμετείχαν με ενθουσιασμό στην πολιτιστική αυτή εκδήλωση, δείχνοντας ότι η παράδοση παραμένει ζωντανή. 

Αυτή η συμμετοχή της νεολαίας έρχεται ως απάντηση στον ισχυρισμό πως οι νέοι έχουν απομακρυνθεί από τα πολιτιστικά δρώμενα, λόγω της τεχνολογίας και της αλλαγής κουλτούρας. Αντίθετα, η βραδιά στα Ασώματα απέδειξε ότι η νεολαία όχι μόνο ασχολείται με την παράδοση, αλλά την αγκαλιάζει και την ζει με πάθος. 

Παιδιά όλων των ηλικιών, μέσα από τον χορό και το τραγούδι, αναδεικνύουν τις ρίζες τους και διατηρούν ζωντανή την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου τους. Η συμμετοχή τους στα πανηγύρια αποτελεί απόδειξη της σύνδεσης με τις παραδόσεις και της αγάπης τους για την τοπική κουλτούρα.

4 σχόλια:

  1. Αυτή είναι διασκέδαση και όχι στα μπαράκια στη θάλασσα και στα ποταδικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι οι νεολαία της πόλης. 😉

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Είναι σε κατά καλή, τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαστε για τα πανηγύρια! Μόνο μη μας πεις για δουλειά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ