Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η ΕΠΣ Ημαθίας υπέδειξε Γκαγκάτση για υποψήφιο πρόεδρο της ΕΠΟ

Τη Δευτέρα (22/7 στις 10:00 π.μ.) θα πραγματοποιηθούν οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου προέδρου της ΕΠΟ και των μελών της Εκτελεστικής Επιτροπής, που προέρχονται από τις ΕΠΣ.

Την υποψηφιότητα του Μάκη Γκαγκάτση, για τη θέση του προέδρου, υπέδειξαν 32 ΕΠΣ. Αυτός ο αριθμός ξεπερνά κατά πολύ το 50% του συνολικού αριθμού των ΕΠΣ, ενώ σύμφωνα με το καταστατικό απαιτείται από οκτώ ΕΠΣ να υποδείξουν τον νέο πρόεδρο της Ομοσπονδίας. Μεταξύ αυτών είναι και η Ημαθία, η οποία στηρίζει τον πρώην αντιπρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά οι ΕΠΣ που πρότειναν τον Γκαγκάτση: ΕΠΣ Αργολίδας, Άρτας, Γρεβενών, Δράμας, Έβρου, Ευβοίας, Ευρυτανίας, Ηλείας, Ημαθίας, Ηπείρου, Ηρακλείου, Θεσσαλίας, Θράκης, Καβάλας, Καστοριάς, Κεφαλονιάς - Ιθάκης, Κιλκίς, Κοζάνης, Κορινθίας, Λακωνίας, Λάρισας, Λασιθίου, Λέσβου, Ξάνθης, Πέλλας, Πιερίας, Πρέβεζας - Λευκάδας, Ρεθύμνου, Τρικάλων, Χαλκιδικής, Χανίων και Χίου.

2 σχόλια:

  1. Ο πατήρ Γκαγκατσης που καταδικάσθηκε για κακουργήματα τι κάνει;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμείς θελουμε τον Ζαφείρη που τα κάνει όλα σωστά και τέλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ