Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γιατί κώλωσες ρε Σάουθγκεϊτ; Ο θάνατος του Σέντερ Φόρ!

Γράφει ο «Κατάσκοπος»
Πραγματικά χθες τους λυπήθηκα τους Εγγλέζους. Ρε εσύ τι κατάρα είναι αυτή; Από το 1966 έχουν να δούνε κούπα. Αυτοί ξεπέρασαν ακόμα και τους Αρειανούς που έχουν από το 1970 να πάρουν κύπελλο. Για μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση, έφτασαν στην πηγή και δεν ήπιαν νερό. Φταίνε όμως και αυτοί. Ρε Σάουθγκεϊτ ισοφαρίζεις στο 73', έχεις το μομέντουμ μαζί σου, απομένουν 17 λεπτά για να στεφθείς πρωταθλητής ευρώπης και εσύ μου γυρνάς την ομάδα πίσω και το παίζεις ταμπούρι; Είναι δυνατόν; Φάε το γκολάκι στο 88' και αντίο ζωή. 

Η Ισπανία έχει αποδείξει πως αν σε βάλει μέσα στην περιοχή, θα σου κάνει 4-5 φάσεις, που σημαίνει ένα γκολ. Όπως έγινε και με την Γερμανία, όπως έγινε με την Γαλλία, όπως έγινε και μαζί σου. Πες μου, γιατί κώλωσες την κρίσιμη στιγμή; Το πλήρωσες ακριβά. Go home! Περίμενε τώρα το επόμενο Euro που θα γίνει στο Λονδίνο, μπας και σπάσει η κατάρα, που δεν το βλέπω! Ακόμα μια χρονιά που ο Φάνης Κατεργιαννάκης έχει παραπάνω τρόπαιο από τα «Λιοντάρια»

Aυτό το Euro θα μείνει στην ιστορία, ως η διοργάνωση που πέθανε το σέντερ φορ. Πλέον αυτή η θέση, δεν υπάρχει στο σύγχρονο ποδόσφαιρο. Αυτή είναι η αλήθεια, είτε μας αρέσει, είτε όχι. Είδατε έναν επιθετικό της προκοπής να τα παστελώνει; Παρατηρήσατε κανένα στράικερ να παίρνει ένα ματς μόνος του; Κανένας! Όλη η λάμψη είναι στους γουίγκερς!

Ολόκληρη Ισπανία και παίζει ακόμα με τον άμπαλο τον Μοράτα. Ολόκληρη Γαλλία με τον Κόλο Μουανί, τι να λέμε τώρα; Η Αγγλία με τον κομπλεξικό τον Κέιν. Καλά δεν μιλάω για Ιταλία και Γερμανία, αυτοί είναι εντελώς ανύπαρκτοι. Πλέον οι Σέντερ φορ έχουν μετατραπεί σε εξτρέμ. Βλέπε Γουίλιαμς, Γιαμάλ, Μουσιάλα, Σάκα, Κιέζα, Χάπκο, Εμπαπέ και τόσοι άλλοι. 

Δικαιότατα το πήρε η Ισπανία, αλλά σ' ένα Euro που σ' ένα μήνα, δεν θα το θυμάται κανείς! Μάπα παιχνίδια, παίκτες χωρίς ένταση και αγωνιστική δράση, προπονητές κάτω του μετρίου. Τώρα που το σκέφτομαι 2004 το πήρε η Ελλάδα, το 2008 η μεγάλη Ισπανία, το 2012 και πάλι η Ισπανία, το 2016 η Πορτογαλία του Σάντος, το 2021 η Ιταλία και τώρα το 2024 πάλι η Ισπανία. Σας πονάει ο Νότος, γατάκια Βορειοευρωπαίοι; 

Θα περιμένουμε το επόμενο Μουντιάλ μπας και δούμε μπαλίτσα. Δυστυχώς όμως γίνεται στη Βόρεια Αμερική και θα αναγκαζόμαστε να βλέπουμε ματσάκια στις 3 τα ξημερώματα. Ας ελπίσουμε πως η Ελλάδα θα καταφέρει να πάει και στις δύο διοργανώσεις. Έχει το ταλέντο, αρκεί ο Γιοβάνοβιτς να τους κάνει ομάδα και να μην αφήσει κανέναν από την Ε.Π.Ο. να παρεμβαίνει στο έργο του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ