Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γέμισε με σκόνη το κέντρο της Βέροιας - Αποπνικτική η ατμόσφαιρα

Μόλις φύσηξε δυνατός αέρας, γέμισε η περιοχή με σκόνη - Δεν μπορούσες να αναπνεύσεις

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι εργασίες του φυσικού αερίου στο κέντρο της Βέροιας. Τα έργα βρίσκονται πλέον στην Πλατεία Καραϊσκάκη και στην Πλατεία Ωρολογίου, ενώ ήδη ξεκίνησαν να κατηφορίζουν προς την Μητροπόλεως. 


Οι υψηλές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με τον άερα φέρνουν μια αποπνικτική ατμόσφαιρα. Ειδικά, το απόγευμα της Πέμπτης 18 Ιουλίου που σηκώθηκε αέρας, η άσπρη σκόνη κάλυψε τα πάντα, με αποτέλεσμα κάποιοι περαστικοί να μην μπορούν να αναπνεύσουν. 


Eιδικά ορισμένες πολυκατοικίες που βρίσκονται ακριβώς μπροστά στα έργα, δέχθηκαν άπειρη σκόνη, με τις νοικοκυρές να βρίσκονται σε παράκρουση, όταν ακτίκρισαν τα μπαλκόνια των σπιτιών τους. Επιτακτική ανάγκη είναι να τελειώσουν οι εργασίες, όσο γίνεται πιο γρήγορα!





16 σχόλια:

  1. Καμία σχεση με την ποιοτική δουλειά που έγινε στη θεσσαλονίκη κατά την εγκατάσταση των αγωγών. Υπήρχαν θυμόμαστε μηχανήματα αλλά και προσωπικό με ειδικές σκούπες που περιόριζαν στο ελάχιστον την μεταφορά χώματος λάσπης και σκόνης έξω από το σκάμμα. Ποιός ελέγχει / επιβλέπει εδώ τη διαδικασία. η Δημοτική Αστυνομία ,δεν πρέπει να παρέμβει επικουρικά με έλεγχο ορθής λειτουργίας των συνεργείων; Ακούει κανείς εκεί στον Δήμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η σκόνη ήταν από την αφρικανικη βεροια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουν κάνει αντάρα όλη την πόλη αν δουλεύανε με αυτόν τον τρόπο στο εξωτερικό θα τους είχαν πυροβολήσει την ίδια ώρα ανεξέλεγκτη κατάσταση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Δήμος πρέπει να επιβλέπει τους εργολάβους, ώστε να καθαρίζουν τον δρόμο με σκούπες μηχανήματα και με νερό πρίν τελειώσει η εργασία και στο τέλος. Πρέπει να παραδίδουν τον δρόμο σε λειτουργική κατάσταση. Είναι υποχρέωση στα καθήκοντά τούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ετσι γίνονται τα εργα στην Αφρική. Απλά εδω διοικούν Αφρικάνοι. Ελέγχει κανείς την εκτέλεση των έργων; Καταβρέχουν ρεεεεεε. Συνεχώς. Για να μην ενοχλούνται οι πολίτες. Ετσι λένε οι μελέτες που υπογράφουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απαράδεκτη ταλαιπωρία των κατοίκων έφτασαν στο σημείο και έκλεισαν όλα τα στενά στην περιοχή της κυριωτησας ( οδό εθν Αντιστάσεως, Μιαούλη και από τις δύο πλευρες )τα αυτοκίνητα που κινούνταν από παράκαμψη της Μητροπόλεως( στην οδό λουτρού) δεν ήξεραν από πού θα φύγουν. Και οι εργάτες έριχναν την ευθύνη στην τροχαία με τους οδηγούς να φτάνουν στα όρια τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ε !!¡ ναι ότι έχει σχέση με την πόλη της Βέροιας πάντα υπάρχουν άνθρωποι που παραπονιούνται και γκρινιάζουν,αν τα έργα γίνονται περιφέρειακα ας παν να γίνονται,με τίποτα δεν είσαστε ευχαριστημένοι, είστε εγωιστές, και εμείς εδώ Βέροια μένουμε,όχι όμως στο κέντρο αλλά κάνουμε τα στραβά μάτια.Ολα γίνονται για το μέλλον μας των παιδιών μας κτλ.ΥΠΟΜΟΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ πρέπει να είσαι μεγάλο σαΐνή μάλλον κάτι ήθελες να γράψεις αλλιώς δεν εξηγείται

      Διαγραφή
    2. Εσύ πρέπει να δουλεύεις στον δήμο.....τεμπελχανα

      Διαγραφή
  8. δεν θα έπρεπε να υπάρχουν κάποιοι τροχονόμοι ή άνθρωποι της εταιρίας να ρυθμίζουν και να προειδοποιούν εγκαίρως τους οδηγούς για το που μπορούν να στρίψουν ή τί τους περιμένει παρακάτω;;;;40 βαθμοί θερμοκρασία και φουλ μποτιλιάρισμα κι εκνευρισμός, τόσο Μπανανία πιά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χάρρυ Κλυνν:: ''Ελλάς.Η μοναδική Αφρικανική χώρα με λευκούς κατοίκους..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έργα που δεν υφίστανται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, ταλαιπωρούν τον κόσμο, ρυπαίνουν τα πάντα. Έργα που δεν σέβονται τους πολίτες, τους εργαζόμενους και τους οδηγούς της πόλης. Σκάβουμε ανεξέλεγκτα, σκάβουμε παντού, σκάβουμε χωρίς να τηρείται κάποια μελέτη. Σκάβουμε κ όπου βγει. Νήπια να ήταν οι υπεύθυνοι θα είχαν περισσότερη τάξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάτι πρέπει να γίνει. Ο Δήμος να επέμβει, να δώσει μια λύση. Έχει τώρα 15 ημέρες και δεν ασφαλτοστρώνουν εκεί που έχουν τελειώσει αλλά ανοίγουν παραπέρα. Θα πεθάνουμε από τη σκόνη. Κάντε κάτι κύριε Δήμαρχε!!!! Έλεος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Βέροια έκλεισε η θερμοκρασία 42 βαθμοί, η δημοτική αστυνομία στα πλατάνια στην Εληα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ