Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γέμισε με ηθοποιούς το κέντρο της Βέροιας - Όλα τα βλέμματα στον Ροϊλό

Λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση της θεατρικής παράστασης «ΑΜΛΕΤ», η οποία παρουσιάστηκε το βράδυ της Πέμπτης 25 Ιουλίου 2024 στο θέατρο Άλσους (δείτε εδώ), οι ηθοποιοί και οι συντελεστές της παράστασης βρέθηκαν στην Αγορά της Βέροιας και συγκεκριμένα στις «Camares» για φαγητό. 

Σύσσωμη η ομάδα, μετά από μια καταπληκτική εμφάνιση που καταχειροκροτήθηκε από εκαντοντάδες Βέροιας, δοκίμασε τις εκλεκτές γεύσεις του μαγαζιού και αντάλλαξαν απόψεις για την χθεσινή βραδιά.


Όπως ήταν λογικό, όλα τα βλέμματα στράφηκαν επάνω στον Αναστάση Ροϊλό, έναν ηθοποιό, τον οποίο γνωρίσαμε μέσα από τις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1. Παρούσα στο τραπέζι ήταν και η Κατερίνα Γρηγοριάδου, η οποία συνεχάρη τους καλλιτέχνες για την εξαιρετική παρουσία τους επί σκηνής! 

O ιδιοκτήτης του καταστήματος Δημήτρης Φουρκιώτης ευχαρίστησε προσωπικά όλους τους καλεσμένους και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στις παραστάσεις που θα ανεβάσουν το επόμενο διάστημα σ' ολόκληρη την Ελλάδα.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ