Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Γέλιο μέχρι δακρύων στο Άλσος - Όλα τα λεφτά οι «Μπαμπάδες με ρούμι»

Στην αιχμηρή σάτιρα που διακωμωδεί την ελληνική κοινωνία, πέντε πρόσωπα ετοίμασαν ένα «γλυκό» σχέδιο αλληλοεξόντωσης για μια κληρονομιά. Η Ρόη, η Βέσκα, ο Παναγιώτης, η Τζένη, ο Χρήστος και η κυρία Βάσω ήταν οι πρωταγωνιστές της μαύρης κωμωδίας που ανέβηκε το βράδυ της Τρίτης 16 Ιουλίου στο θέατρο Άλσος «Μελίνα Μερκούρη». 


Ένα θεατρικό έργο που το είδαν εκατοντάδες Βεροιώτες, οι οποίοι έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την ποιότητα της παράστασης, το εξαιρετικό σενάριο και κυρίως από τις ερμηνείες των μεγάλων ηθοποιών. Ειδικά η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης απέσπασαν το πιο θερμό χειροκρότημα, καθώς ξεπέρασαν τις προσδοκίες και μετέφεραν στο κοινό θεϊκές ατάκες και γέλιο μέχρι δακρύων.


Τα τέσσερα εκατομμύρια που είχε κερδίσει στο τζόκερ ο μπαμπάς -που πλέον έχει φύγει από τον μάταιο τούτο κόσμο- αναζητούσαν τον κληρονόμο τους. Δύο γιοί, δύο νύφες, μία γειτόνισσα φωτεινός παντογνώστης και μία εφιαλτική νοσοκόμα μίλησαν, μάλωσαν, δολοπλόκησαν, καταστρώνοντας ένα σχέδιο για να κερδίσουν την κληρονομιά. Το μόνο που είχαν να κάνουν είναι να σερβίρουν «Μπαμπάδες με ρούμι» με λίγο δηλητήριο.


Την απολαυστική κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα πλασίωναν με μεγάλη επιτυχία οι ηθοποιοί Σ. Βογιατζάκη, Κ. Γαβαλάς, Ν. Λάμη και Κ. Μιχαήλ.

2 σχόλια:

  1. Απλά υπέροχοι όλοι,μπράβο τούς, τέτοιες θεατρικές παραστάσεις αξίζουν να γελάσουμε λίγο βρε αδερφέ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ήταν πολύ ωραία παράσταση....μπράβο σε όλους τους ηθοποιούς...γελάσαμε πάρα πολύ!!!η Σταυροπουλου θέα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ