Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Στις φλόγες ΙΧ στην Εγνατία Βέροιας - Κοζάνης


Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τετάρτης 24 Ιουλίου 2024 στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας, έπειτα από κλήση που δέχθηκε για φωτιά σε όχημα στην Εγνατία Οδό Βέροιας - Κοζάνης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, το όχημα εκινείτο στην Εγνατία Οδό και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες τυλίχθηκε στις φλόγες, λίγο μετά την Σήραγγα 5 προς Κοζάνη.

Άμεσα στο σημείο έσπευσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας με δύο Πυροσβεστικά οχήματα και 5 άνδρες, προκειμένου να σβήσουν την φωτιά στο ΙΧ, το οποίο κάηκε ολοσχερώς. Ευτυχώς, ο οδηγός του αυτοκινήτου προλαβε να βγει και να απομακρυνθεί από το όχημα εγκαίρως και ασφαλής.



5 σχόλια:

  1. Έχετε παρατηρήσει ότι γίνονται πολλά τέτοια ατυχήματα - φωτιές σε μικρά και μεγάλα οχήματα στις εθνικές οδούς.
    Ένας απο τους λόγους πάρει να είναι η ελλειπή συντήρηση των οχημάτων σε συνδιασμό με την καταπόνηση των πολλών ωρών οδηγήσεις και των υψηλών ταχυτήτων που αναπτύσσονται φτάνοντας τα οχήματα στα οριά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η μπορει να ειναι η νοθευμένη βενζίνη. Όπως αυτη που νοθεύεται με την ουσία που βρέθηκε στο βαγόνι που τράκαρε, ανατάχτηκε, και έκαιγε μέχρι και τους οισοφάγους των πυροσβεστών. Δεν θα μάθουμε ποτε

      Διαγραφή
  2. Βλεπω συνεχως μικρα και παλια αμαξια να τρεχουν πολυ. Ε να τα αποτελεσματα απτους γρηγορους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελλειπης συντηρηση. Το αμαξι μου μαρκας Toyota corolla του 82 πηρε φωτια απο βραχυκυκλωμα. Καηκε ολοσχερως

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ