Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συναγερμός τα ξημερώματα για φωτιά στο Άλσος


Ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής στο σημείο - Λαχτάρησαν οι κάτοικοι στου Παπάγου

Συναγερμός σήμανε στις 3 τα ξημερώματα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας, έπειτα από τηλεφώνημα που δέχθηκε για φωτιά στο Άλσος Παπάγου.

Η φωτιά ξέσπασε σε οικοπεδική έκταση του Νοσοκομείου Βέροιας, στην πλευρά του πάρκινγκ, και άρχισε να επεκτείνεται προς τα πάνω, όπου ευτυχώς δεν υπάρχουν σπίτια.

Στο σημείο έσπευσε ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής με συνολικά 6 οχήματα και 15 άνδρες, καθώς και ένα σκαπτικό μηχάνημα του δήμου Βέροιας, που κατάφεραν και έθεσαν άμεσα την φωτιά υπό έλεγχο, η οποία και έσβησε μέσα σε μια ώρα από την έναρξή της.

Η φωτιά έκαψε περίπου 3 στρέμματα χαμηλής βλάστησης, ενώ η λαχτάρα των κατοίκων της περιοχής, να βλέπουν τον μεγαλύτερό τους φόβο να επιβεβαιώνεται, ήταν μεγάλη. Ευτυχώς με την επέμβαση της Πυροσβεστικής αποφεύχηκαν τα χειρότερα.




4 σχόλια:

  1. Σκοπός ήταν να μην πάρει φωτιά,από εδώ και πέρα να λάβουν οι υπεύθυνοι φορείς τα μέτρα τους, απούσα σε όλες αυτές τις μέρες με την ζέστη είναι το Δασαρχείο Βέροιας,ο δήμος Βέροιας,η περιφέρεια και ,που είναι η πυροπροστασία, πέρσι το καλοκαίρι κάτι καλό έγινε αλλά αν δεν κλείσει η είσοδος και η έξοδος του Άλσος θα ξαναπάρει φωτιά, πολύ η κίνηση τις νυχτερινές ώρες που δεν δικαιολογείται .Ένα Άλσος Παπάγου έμεινε ας το φροντίσουμε για να έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς μεγάλη μου έκπληξη διάβασα σημερα ότι στο δημοτικό συμβούλιο της Βέροιας υπάρχει αίτημα για κάποια εκδήλωση ενός αγνώστου προς εμένα δεν ξέρω αν κάποιοι γνωρίζουν Το Σύλλογο Νεολαίας, και τι ειναι και ποιοι είναι και τι είδους εκδήλωση θα κάνουν στο παλαιό αναψυκτήριο, δηλαδή θα δώσουν άδεια να ΚΑΨΟΥΝ ολοσχερώς ότι πράσινο απέμεινε στην πόλη μας. Όποιος το υπογράψει και συμφωνήσει να ξέρει ότι θα φταίει για τα σκουπίδια, την φασαρία και ο Θεός να φυλάξει για ΦΩΤΙΆ,για μερικά παιδιά που θέλουν να διασκεδάσουν, να νοικιάσουν έναν χώρο εστιάσεις, γονείς μεριμνήσετε γιατί εσείς θα φταίτε,και θα λογοδοτησετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα το κλείσουν από σήμερα μέχρι την Δευτέρα, μπράβο τούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τρεις η ώρα τα ξημερώματα,ρε παιδιά και στον Αλιάκμονα ρομαντικά είναι πάτε εκεί που δεν κινδυνεύει το πράσινο και προσεκτικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ