Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χαμός στο παραδοσιακό γλέντι της Λυκογιάννης - Δεν άδειαζε η πίστα

Ξέφρενο γλέντι στη Λυκογιάννη, στη μουσικοχορευτική βραδιά του χωριού. Το βράδυ της Κυριακής, 21 Ιουλίου, ανήμερα της εορτής της Αγίας Μαρκέλλας, ο ομώνυμος τοπικός Πολιτιστικός Σύλλογος, διοργάνωσε μουσικοχορευτική βραδιά στο γήπεδο ποδοσφαίρου, στην «καρδιά» της Λυκογιάννης. 

Πλήθος κατοίκων του χωριού και των περιχώρων, στήριξε την προσπάθεια του συλλόγου, γεμίζοντας τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της εκδήλωσης. Η βραδιά ξεκίνησε με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους Διαβατού, Τριλόφου και Λυκογιάννης να παρουσιάζουν παραδοσιακούς χορούς από τη Μακεδονία και τον Πόντο, κερδίζοντας το «θερμό» χειροκρότημα των παρευρισκομένων.


Στη συνέχεια, η σκηνή ανήκε στο κοινό που χόρεψε και τραγούδησε συνοδεία διακεκριμένων μουσικών. Στο ποντιακό πρόγραμμα ήταν οι Παναγιώτης Θεοδωρίδης (τραγούδι), Χατζηκυριακίδης Γιώργος (τραγούδι), Σωκράτης Μουρατίδης (λύρα), Ειρήνη Σεχταρίδου (αγγείο), Γιάννης Πολυχρονίδης (νταούλι), Βασιλική Πνευματικού (λύρα) και Ιορδάνης Τσολάκης (νταούλι).

Στο δημοτικό πρόγραμμα ήταν οι Βασίλης Γκουτζιλίκας (τραγούδι), Γιώργος Γκουτζιλίκας (κλαρίνο), Άρης Γκουτζιλίκας (πλήκτρα), Ευάγγελος Τολίκας (ντραμς), Αντώνης Στογιαννόπουλος (μπουζούκι) και Αντώνης Καλάτης (βιολί).

Μεταξύ των παρευτισκομένων ήταν η περιφερειακή σύμβουλος Συρμούλα Τζήμα, ο Αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, ο Βουλευτής Ημαθίας Βασίλης Κοτίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Κώστας Σαμανίδης, Κωνσταντίνος Παλουκίδης, ο Μιχάλης Σουμελίδης κ.α.

Δείτε φωτογραφίες:




































































































6 σχόλια:

  1. Το παχύσαρκο έθνος των Ελλήνων. Και σε πολιτικό και σε κοινωνικό επίπεδο. Εννοείται και σωματικό. Νεαρά παιδιά και μεσήλικες τίγκα στα κιλά και στα ξιγκια. Τίγκα όμως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η βλακεία και η κακία όπως πάντα ανίκητη από τους μίζερους που δεν έχουν πάει ποτέ να στηρίξουν έναν σύλλογο γιατί είναι σκατοψυχοι

      Διαγραφή
    2. Είπαμε, τα παιδιά της Αφρικής θα πεθάνουν από την πείνα και τα παιδιά της Δύσης από χοληστερίνη.

      Διαγραφή
  2. Σε κάθε παραδοσιακό γλέντι οι Shqipitar είναι περισσότεροι από τους Έλληνες. 😔

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χίλιες φορές παχύσαρκοι άνθρωποι παρά ανεγκεφαλοι που όταν ανοίγουν το στόμα τους βρωμάει ο τόπος και κάνουν ακόμα και τους γύρο τους να αισθάνονται ντροπή μόνο που είναι η συγγενείς η χωριανοί οι γείτονες με τέτοια σκουπίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ