Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εστιατόριο «Κάστανο»: Ορεινές γεύσεις σε μια μαγευτική τοποθεσία στην καρδιά της Καστανιάς

Εξερευνήστε και ανακαλύψτε παραδοσιακή ελληνική κουζίνα με σύγχρονες πινελιές... σε υψόμετρο 1.080 μέτρων

Σε ένα από τα ορεινά και γραφικά χωριά της οροσειράς του Βερμίου, σε υψόμετρο 1.080 μέτρων... γεννήθηκε το εστιατόριο «Κάστανο».


Πρόκειται για ένα ατμοσφαιρικό εστιατόριο, ιδιαίτερης αισθητικής, το οποίο κυριολεκτικά σκαρφαλώνει σε μια μαγευτική τοποθεσία, περιτριγυρισμένο από πανύψηλα έλατα, οξιές, πεύκα και ογκώδεις καστανιές. Το τοπίο δημιουργεί ένα παραμυθένιο σκηνικό που μαγεύει και τους επισκέπτες.


Μέσα από τα μεγάλα κεντρικά παράθυρα του εστιατορίου, η θέα που απλώνεται μπροστά σας είναι απλά καθηλωτική.


Από τη δυτική πλευρά του εστιατορίου, δεσπόζει με μεγαλείο η Ιερά Μονή της Παναγίας Σουμελά, προσδίδοντας έναν πνευματικό χαρακτήρα στην εμπειρία της επίσκεψής σας.

Η πανδαισία των χρωμάτων της φύσης γύρω σας, σε συνδυασμό με την ηρεμία και την ομορφιά του τοπίου, δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα για να απολαύσετε τα εκλεκτά πιάτα του μενού μας. Οι ορεινές γεύσεις και τα αρώματα συνδυάζονται αρμονικά με τη φυσική ομορφιά, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη αισθησιακή εμπειρία.


Το μενού του εστιατορίου «Κάστανο» ανοίγει μπροστά σας σαν ένας γαστρονομικός θησαυρός, αποκαλύπτοντας ελληνικά δημιουργικά πιάτα που συνδυάζουν την παραδοσιακή κουζίνα με σύγχρονες πινελιές. Κάθε πιάτο συνοδεύεται από επιλεγμένες ετικέτες κρασιών που αναδεικνύουν τις γεύσεις και συμπληρώνουν την εμπειρία σας.

Η ομάδα του εστιατορίου «Κάστανο», με απόλυτη αφοσίωση και δημιουργικότητα, χειρίζεται με μαεστρία τις ελληνικές πρώτες ύλες, δημιουργώντας πιάτα που εκπέμπουν εκλεπτυσμένη φινέτσα και τολμηρότητα. Οι γεύσεις, τα αρώματα και οι υφές συνδυάζονται με τρόπο που ικανοποιεί και τον πιο απαιτητικό ουρανίσκο.

Εσείς...; Είστε έτοιμοι να το εξερευνήσετε...;

👍Like us on Facebook: Κάστανο
👉Follow us on Instagram: kastano_alt1080

Tηλεφωνο κρατήσεων 2331076712

Ωράριο λειτουργίας (κουζίνας) 

Δευτέρα 11:00-19:00
Τρίτη κλειστά
Τετάρτη 11 :00-19:00
Πέμπτη 11:00 - 23:00
Παρασκευή 11:00 - 23:00
Σάββατο 11:00 - 23:00
Κυριακη 11:00- 19:00

Δείτε φωτογραφίες:












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ