Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μετά από μια μικρή καλοκαιρινή ανάπαυλα το «12 γράδα» επέστρεψε!


Με ανανεωμένο καλοκαιρινό menu και κοκτέιλ στην καλοκαιρινή αυλή στην καρδιά της Μπαρμπούτας


Μετά από μια μικρή καλοκαιρινή ανάπαυλα λίγων ημερών, το «12 γράδα» επέστρεψε σήμερα Παρασκευή 12 Ιουλίου για ακόμα ένα καλοκαίρι γεμάτο γαστρονομικές εμπειρίες και δροσερά κοκτέιλ στην υπέροχη αυλή του στην καρδιά της Μπαρμπούτας.


Με ανανεωμένο καλοκαιρινό menu, που επιμελήθηκε όπως πάντα ο chef του «12 γράδα» Ιωάννης Σαμούκας, συνθέτοντας υπέροχα καλοκαιρινά πιάτα με πιο ελαφριές γεύσεις, ιδανικές για τις ζεστές ημέρες, με εποχιακά υλικά από την ελληνική και ημαθιώτικη γη και πρώτες ύλες από ντόπιους παραγωγούς. Πιάτα τέλεια συνδυασμένα με τα εξαιρετικά κρασιά που διαθέτει η ενημερωμένη η κάβα του «12 γράδα».


Απολαύστε ένα εμπνευσμένο και δροσιστικό cocktail από την cocktail list του «12 γράδα» στην αυλή ή το μπαλκόνι στην δροσιά, με τον χαλαρωτικό ήχο από το ποτάμι της Μπαρμπούτας

Γιατί ναι, το καλοκαίρι μας στην πόλη μπορεί να γίνει υπέροχο στο «12 γράδα». 

* Η ευκολότερη πρόσβαση στο «12γράδα» γίνεται από τις οδούς Παναγίας Δεξιάς και Σοφού. Στην οδό Δημοσθένους διέρχονται μόνο πεζοί, καθώς πραγματοποιύνται έργα ανάπλασης.

Εστιατόριο «12 γράδα»
Σοφού 11 & Δημοσθένους
Τηλ. 2331.100.112
facebook: facebook.com/12grada








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ