Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έρχονται τα «πάνω-κάτω» με αποχωρήσεις και αφίξεις στον πεζόδρομο της Έλλης

Ποιοι νέοι «παίκτες» μπαίνουν στο παιχνίδι;
Μετά το επερχόμενο κλείσιμο μιας από τις μεγαλύτερες καφετέριες στη Βέροια (δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ), μια ακόμα απρόσμενη εξέλιξη, έρχεται να ταράξει τα ήρεμα νερά στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης μας.

Σύμφωνα με καλά επιβεβαιωμένες πληροφορίες του veriotis.gr, το επόμενο χρονικό διάστημα, έρχονται συνταρακτικές αλλαγές στον πεζόδρομο της Έλλης. Το ρεπορτάζ αναφέρει πως επιχειρηματίες από πασίγνωστο χωριό του δήμου Βέροιας μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι και έρχονται να αναλάβουν τα ηνία ενός κορυφαίου club που έχει γράψει την δική του ιστορία στη νυχτα της Βέροιας. 

Το deal μεταξύ των δύο πλευρών έχει ολοκληρωθεί και απομένουν μόνο τα τυπικά για την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Στόχος των νέων ιδιοκτητών είναι η μετεξέλιξη της Έλλης, που θα δημιουργήσει νέο φανατικό κοινό και θαμώνες που θα επισκέπτονται τον πεζόδρομο, τουλάχιστον 4 φορές την εβδομάδα και όχι μόνο Παρασκευή και Σάββατο.

11 σχόλια:

  1. Bεροιότη ,όλο στις συγκλονιστικές αλλαγές και στις απρόσμενες εξελίξεις μας έχεις.Οι πληροφορίες σου φέρνουν τα πάνω κάτω ,στην οικονομική ζωή αυτού του τόπου.
    Θέλουμε εδώ και τώρα να μας πεις ,ποιό είναι το πασίγνωστο χωριό ,από το οποίο κατάγονται οι επενδυτές ,μη μας κρατάς σε αγωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχετε ξεφύγει τελείως κρίμα .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η οικονομία της Βέροιας είτε της ημέρας είτε της νύχτας πέρασε από την φάση της μιζέριας στην φάση της διάλυσης. Δουλειές δεν υπάρχουν, τα έξοδα είναι πολλά, τα μαγαζιά δεν κερδίζουν, οι πολυεθνικές μαζεύουν το χρήμα. Θα κλείσουν καταστήματα, η διασκέδαση θα λειτουργεί ένα Σαββατόβραδο άντε και μία Παρασκευή. Αυτή είναι η μοίρα των μικρών επαρχιακών πόλεων που την διοικούν άνθρωποι χωρίς ιδεές και οράματα. Υπομονή, κρέας μία φορά την βδομάδα και στο μενού καθημερινά φασουλονταβας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ εύκολα συγκλονιζεσται,ο κόσμος σπο τον Σεπτέμβρη θα δυσκολεύεται να επιβιώσει και η δική σας φαντασία καλπάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγκλονιστικη θα είναι η φτώχεια που θα πέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ''πασίγνωστο χωριό του δήμου Βέροιας''

    Φτάνει ρε αδερφέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ζούμε τους "έσχατους καιρούς" όπου βασιλεύει ο σκοταδισμός !!! ( Satan, Khazarian mafia, woke, Rockefeller erc.....)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επιτέλους ξυπνάει σιγά σιγά ο κόσμος …. από πότε τα χασομερομάγαζα φέρνουν ανάπτυξη σε κάποια πόλη; το μεγαλύτερο ποσοστό της πελατείας τους είναι άνθρωποι …. αργόσχολοι, άεργοι, κλασικοί τεμπέληδες και οι περισσότερες/οι χατζιλικοσυντήρητες/οι … από συνταξιούχους γονείς η παππούδες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν δημοσιεύετε καλύτερα ότι τα εμπορικά καταστήματα θα αρχίσουν να κλείνουν το ένα μετά το άλλο. Αναλογιζεται ο καθένας τι θα σημαίνει αυτό; Μήπως να δημοσιεύσετε καμία έρευνα με τις επιπτώσεις που θα έχει το ότι όλοι ψωνίζουν μέσω ίντερνετ. Συντάξεις, φόροι, ενοίκια, Δεκο και μισθοί δημοσίων υπαλλήλων θα πληρώνονται μέσω Κίνας και Βουλγαρίας; Θέλει προσπάθεια από όλους για να αποκτήσει η Βέροια, η πόλη μας έστω και ελάχιστη από την παλιά της αίγλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν δεν ξυπνήσετε σύντομα λυπάμαι χάσατε,δυστυχώς τα έτοιμα τελειώνουν πολύ σύντομα και επίσης σύντομα έρχονται και άλλα δύσκολα τον προσεχή φθινόπωρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ