Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έρχεται στη Βέροια το Φεστιβάλ Καντίνας!


Ένα γευστικό φεστιβάλ, το Canteen Festival που διοργανώνεται σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας, έχει στα σκαριά και ο δήμος Βέροιας για το Φθινόπωρο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του veriotis.gr, το Canteen Festival θα διοργανωθεί στη Βέροια για ένα τριήμερο στις αρχές Οκτωβρίου και αναμένεται να προσελκύσει πολύ κόσμο, τόσο από την περιοχή μας όσο και από όμορους νομούς.

Τι μπορεί να πάρεις από μια καντίνα; Από την παραδοσιακή με σουβλάκια και άλλα κρεατικά, από την... αμερικάνικη με Burger και Hot Dog, τις γλυκιές με λουκουμάδες, παγωτό και βάφλες, τις πιο έθνικ με bao bans, noodles και churros αλλά και τις... αλκοολούχες με μπύρες και cocktail, όλα αυτά θα... προσφέρονται στον επισκέπτη που θα έχει την δυνατότητα να απολαύσει ό,τι γεύση επιθυμεί, να πιει και να διασκεδάσει και με καλλιτεχνικό πρόγραμμα που πιθανότατα θα συνοδεύει το φεστιβάλ.

Το Φεστιβάλ Καντίνας θα στοχεύσει στην γεύση, καθιστώντας ταυτόχρονα την πόλη μας ως έναν προορισμό που θα δεχθεί εκείνο το διάστημα πολλούς επισκέπτες.

Στόχος των διοργανωτών είναι να ζήσουμε ένα γαστρονομικό ταξίδι, δοκιμάζοντας φυσικά και μια σειρά γεύσεων και λιχουδιών από τοπικά προϊόντα που φημίζεται η Ημαθία, όπως ροδάκινο και ρεβανί. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δημοτικός σύμβουλος Κώστας Σαμανίδης θα είναι ο εντεταλμένος σύμβουλος και ο υπεύθυνος για την επιτυχία της εκδήλωσης.

13 σχόλια:

  1. Δηλαδή χοληστερίνη: full !!!!! 🤣🤣🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ "ΚΑΝΤΙΝΑ PASS "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καντίνα ,ροδάκινο και ρεβανί (Ρόδα τσάντα και κοπάνα θυμίζει).
    Καλά είναι ,να συνηθίζουμε.Ρούχα και παπούτσια από τα κινέζικα ,φθηνά τσίπουρα αγνώστου προελεύσεως ,σουβλάκια στο όρθιο ,η πχιότητα που έλεγε και ο Σημίτης ,άρχισε να ξεχειλίζει απ' τα μπατζάκια μας.
    Τρέμε Αιγίνιο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ το ξέρω αλλιώς. Καντίνα Ροδάκινο Ρεβανι Κέντρο Υγείας φαρμακείο νοσοκομείο κυπαρίσσια.

      Διαγραφή
  4. Δηλαδή όλα τα είχαμε αυτό μας έλλειπε,δεν είμαστε νηστικοί, φάτε βρώμικο κάτι σαν την πόλη μας ,με αυτό θα ασχοληθεί ο πρόεδρος από εδώ πέρα, υπάρχουν προβλήματα και προβλήματα, φτάνει με τις σαχλαμάρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν δεν κάνανε καντίνα πάρτυ τι θα κάνανε; Παναύρια και σουβλάκια. Και σανώρερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξυπνησε η Βεροια επιτελους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πόσο μα......λες είστε τελικά ρε βεροιωτες. Ότι και να γίνει θα το σχολιάσετε αρνητικά. Δεν έχετε τίποτα θετικό στην ζωή σας όλα αρνητικά τα βλέπετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδή 3 γραφικοί λένε βλακείες δεν σημαίνει ότι είναι έτσι όλη η πόλη! Ντροπή να λες τέτοια πράγματα!

      Διαγραφή
  8. Κάθε μέρα τα ντελιβερη με τα βρώμικα πάνε και έρχονται και σας πείραξε μια καντίνα, τι κακομοίρηδες και γρινιαριδες είστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ωραία ιδέα, και καλώς να έρθει στη Βέροια, αλλά κάπου διάβασα για 3 ευρώ είσοδο ανά άτομο. Μόνο για να μπεις, πολλά είναι τα 3 ευρώ, πάρα πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ