Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιβλητική εμφάνιση του Συλλόγου της Νέας Νικομήδειας στη Χαλκιδική

Χειροκροτήθηκε από ντόπιους και τουρίστες
Την Κυριακή 7 Ιουλίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Νέας Νικομήδειας «Αριστοτέλης» βρέθηκε στην Χαλκιδική, αποδεχόμενος την πρόσκληση από την τοπική διοίκηση της Ολυμπιάδας. Ο Ημαθιώτικος σύλλογος έκανε μια εντυπωσιακή εμφάνιση που ενθουσίασε όχι μόνο τους ντόπιους κατοίκους, αλλά και τους τουρίστες που βρίσκονταν στην περιοχή.

«Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία τους διοργανωτές! Δεν έλειψε τίποτα από το τραπέζι μας και τα μύδια που μας πρόσφεραν έκλεψαν τις εντυπώσεις. Να ευχαριστήσουμε όλη την ομάδα, χορευτές και μουσικούς,για την άψογη συμπεριφορά τους και τη συνεργασία τους με το Δ.Σ. στην παραλία της περιοχής καθώς συνδυάσαμε και μια βουτιά στη θάλασσα. Έπεται συνέχεια με ένα γεμάτο πρόγραμμα εκδηλώσεων» κατέληξε σε ανακοίνωσή του ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Νέας Νικομήδειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ