Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μηχανικοί επιθεώρησαν το νέο Διοικητήριο - Το έργο είναι μέσα στο χρονοδιάγραμμα

Καλαϊτζίδης: «Το όνειρο ζωής της Ημαθίας, σύντομα θα παραδοθεί στους συμπολίτες μας»

Μηχανικοί από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας επισκέφθηκαν το πρωί της Τετάρτης 17 Ιουλίου 2024 το υπό ανέγερση κτίριο του νέου Διοικητηρίου Ημαθίας, προκειμένου να επιθεωρήσουν τις μέχρι τώρα εργασίες.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Αντιπεριφέρεια, οι δύο Μηχανικοί έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις.

«Τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε, το πρωί της Τετάρτης 17ης Ιουλίου, στους δυο μηχανικούς που κληρώθηκαν από το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας, τον κ. Γιώργο Ουρσουζίδη και τον κ. Νίκο Καρατζά, για να πραγματοποιήσουν τον ενδιάμεσο προβλεπόμενο έλεγχο, της ποιότητας των υλικών κατασκευής, της τήρηση του ύψους και του εμβαδού του και άλλες τεχνικές λεπτομέρειες του νέου διοικητηρίου της Ημαθίας.

Ο κ. Ουρσουζίδης είπε ακόμη ότι το χρονοδιάγραμμα κατασκευής του είναι εντός του χρονικού ορίου. Σε δηλώσεις του ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας κ. Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης, ο οποίος συνοδεύονταν από τον περιφερειακό σύμβουλο κ. Στέργιο Μουρτζίλα, τόνισε τα εξής:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος γιατί ο επιβαλλόμενος από την νομοθεσία έλεγχος ανέδειξε ότι οι εργασίες του νέου διοικητηρίου της Ημαθίας, στο οποίο θα έχουν πρόσβαση και στάθμευση οι πολίτες της Βέροιας, αλλά και της Νάουσας και της Αλεξάνδρειας, προχωρούν με τις αυστηρές προδιαγραφές, που διαπίστωσαν οι εκπρόσωποι του ΤΕΕ. Συγχαρητήρια στον ανάδοχο του έργου, στις τεχνικές υπηρεσίες της Π.Ε. Ημαθίας, στις επιβλέπουσες μηχανικούς της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και τους εργαζόμενους. Το όνειρο ζωής της Ημαθίας, σύντομα θα παραδοθεί στους συμπολίτες μας.»

8 σχόλια:

  1. όνειρο ζωής της Ημαθίας ; Tι άλλο θα ακούσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα αυτονοητα ειναι ονειρα σε αυτη την χωρα....ετσι φυσικα αποδεικνυουν αυτες οι φρασεις τον ζαμανφουτισμο σε αυτη την χωρα καθως και το τρομερο χαλι της

      Διαγραφή
  2. Κοιτάξτε να τελειώσει το Πατρίδα-Κουλούρα να ανασάνει ο Νομός....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οταν καταργούνται και κλείνουν υπηρεσίες εμείς κάνουμε διοικητήρια στη φτωχή πλέον ημαθία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παρα πολυ σωστα...Η περιβοητη χιλιοφωναγμενη αποκεντρωση εγινε μια συγκεντρωση για τυχοδιωκτισμους σκοπους γιατι ολη η Περιφερεια ελεγχεται απο την Αττικη και ολοι οι περιφερειακοι εκλεγμενοι προσκυνητες των ΑΘΗΝΩΝ

      Διαγραφή
  4. Ισως η μοναδικη πολη στην Ελλαδα που δεν εχει διοικητηριο. Εφτιαξε η Καστορια διοικητηριο που δεν ειχε χωρο και εδω τιποτα. Θα γινει συντομα βεβαια αλλα δεν θα επαρκει και θα γινει τιτανιος αγωνας για επεκτασεις και προσθηκεςκλπ κλπ οπως στα νοσοκομεια ενα πραγμα. Για την προσβαση σ αυτο θα δουμε...
    Για την παραμονη θα δουμε...
    Για παρκινκ θα δουμε...
    Για τις υπηρεσιες που θα στεγασει παλι θα δουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μεγάλη αντίφαση στον σχεδιασμό και την κατασκευή αυτού του έργου.4η βιομηχανική επανάσταση χαρτί και μολύβι.
    Όσο για τον ουρσουζιδη σπουδές στην Βουλγαρία θα ήταν ο καταλληλότερος να επιθεωρήσει έργο που θυμίζει πρώην Ανατολικό μπλοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλες οι υπηρεσίες του Νομού (όπως πχ η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης) που πληρώνουν θεόρατα ενοίκια, θα μεταστεγαστούν στο νέο κτήριο για να γλιτώσει το Κράτος τη σπατάλη από τα τεράστια ποσά; Αν όχι, το κτήριο ήδη είναι άχρηστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ